he-he

Jag vet, bloggen ser ut som crap nu rent ut sagt. Jag har precis lärt mig hur alla dessa koder fungerar, så jag testar mig bara fram för tillfället. Men jag ska fixa till allting när jag har lite mer tålamod och lite mindre ont i tänderna.. Mindre sjuk med för den delen. Och blogginläggen ska bli roligare och längre framöver, ska försöka lova det i alla fall. Ciao!

Burnin' up

Var hos tandläkaren runt klockan 11 idag, satte fast resten av tandställningen på överkäken. Det känns som att jag kommer ha riktigt ont snart, härligt. Men skönt att ha den fast nu i alla fall. Nu ska jag snart åka ut till Hälla med mamma och syster för att inhandla lite saker som fattas i min sminkväska. Efter det ska jag till Matilda och tagga inför kvällens match, VIK-AIK. 2deLu!


Kanye West - Streetlights

VIK klara för kval!

Efter att ha vunnit kvällens match med 3-1 borta mot Bofors i den näst sista omgången av Allsvenskan, är de nu klara för kvalserien. Vi älskar gulsvart, javisst!


<3

Touch you right now

Ikväll blir det party på Viksäng med lite folk som planerat, och ja, jag vet vad ni tänker: "Festa på en söndag?". Men det är ju trots allt lov så det spelar ingen roll vilken dag det är. Jag hoppas på en kul kväll i alla fall!

Nu ska jag få i mig lite mat och sedan vänta på sötnosen Matilda som kommer runt 18.00. 2deLu!

Congratulations

Det här är mitt första inlägg på blogg.se och det är faktiskt dedicerat till min vän Wictor, som fyller 19 år idag. Grattis i massor, ha en underbar dag!

Nu ska jag försöka fixa till bloggen lite, wish me luck. 2deLu!

RSS 2.0
Min profilbild