27/6

Här kommer bilder från igår när vi var och kikade på Måns. Kommer leva länge på detta, vilket jag vet att även Rebecca kommer att göra.









Vill egentligen lägga in alla bilder, men känns som att ni skulle bli lite trötta på mig då. Nu ska jag ta och kika på någon film och äta godis.

27/6

Nu ska jag ut till vår husvagn på Björnön och sola. Bilder på Måns från igår kommer upp så fort jag kommer hem, tro inte att ni slipper undan! Ha en underbar dag ute i solen allihopa.

26/6

Här kommer lite bilder från igår, kvalitén är kass.. Men enjoy! Matilda åker idag, fattar ni hur mycket jag kommer sakna henne? Nej det gör ni inte. Hon kommer och hämtar lite kläder här senare, då ska jag krama sönder henne. Love you.



Basic Element


Kim. Grym röst!


Janet


Erik Hassle, helt otroligt bra!


Star Pilots


Höjdpunkten: Daughtry. Fick rysningar överallt. De är bäst.

Hann även med att få Robin Bengtssons autograf, hö-hö.

24/6

Vaknade vid 12 idag, lite tidigare än vanligt men på tok för sent ändå. Måste skaffa en likadan väckarklocka som Kalle Anka har i husvagnen på julafton ni vet? Då kanske jag skulle gå upp, ha-ha. I alla fall så kilade jag ner på stan och träffade Matilda som skulle köpa lite saker inför sin Spanien-resa. Jag vill också åka iväg!

Och nu på kvällen såg jag på lilla Rebeccas msn-rubrik att hon hade tråkigt, vilket jag också hade. Så vi bestämde oss för att åka och köpa lite glass. Efter ett tag kom Anton och lite annat folk, så vi var med dem ett tag innan jag blev för trött och cyklade hem igen. Trevlig dag med trevligt sällskap!


Och slutligen bjuder jag på en snygg bild på Ed Westwick, dregla lagom!

22/6

Såhär ska min blogg se ut för ett tag framöver. Hoppas ni tycker om det, för det gör jag! Ma-ha. Idag har jag gjort ingenting alls, bara suttit här.. Var lite old fashion och spelade The Sims 2, har inte haft orken till att införskaffa 3:an ännu. Och nu till kvällen har jag fått en fin förkylning igen, precis vad jag behövde. Eller inte.

Är jag inte allt för sjuk imorgon åker jag till Lögarängen och träffar lite mysiga vänner. På torsdag blir det Rix FM Festival med Matilda, Rebecca m.fl. och på fredag Måns Zelmerlöw med Rebecca. Ser ut att bli en otroligt bra vecka.
Filmen jag nämnde i förra inlägget var förresten riktigt bra. Den slog nog till och med The Devil Wears Prada tror jag. Så har du inte sett den, se den!

21/6

Har precis ändrat bloggens utseende (igen) som ni kanske la märke till. Är inte ett dugg nöjd med bilden på sidan, får väl fixa det någon annan gång när jag har tålamod till det.

Nu ska jag alldeles strax titta på Confessions of a Shopaholic och bara ta det lugnt. Det var längesen jag tog det lugnt.. I tisdags senast tror jag. Sedan dess har det varit kryssning, fest och ja.. Inte så mycket mer. Åkte i och för sig med till min farbrors och hans frus sommarstuga över dagen idag och där tog jag det bara lugnt, men fick bara 5 timmars sömn inatt så var inte speciellt social. Somnade gjorde jag också. Vilket ointressant inlägg det här blev märkte jag nu, slutar skriva nu annars blir det ännu mer ointressant. Filmtime!

20/6

Jag har precis duschat så nu väntar jag bara på att håret ska torka och att Rebecca och Hanna ska komma och hämta mina högtalare +bas, de ska dunka sönder H's hus ikväll. He-he. Nej då, så stor baslåda har jag inte! Det blir alltså party med mina flickor ikväll, för första gången på länge. Det enda problemet är vilka kläder jag ska ha på mig.. Oj, vilket problem. Och förresten, glad midsommar på er! Ha en underbar dag!

Life is, life is, life is good

17/6

Idag blev det en sväng ner på stan med min söta kusin Marika. Hon skulle köpa nya skor och det slutade med att jag också fick med mig ett par snyggingar hem (de på bilden här nedan). Förlåt mamma! :$ Just ja.. Jag kanske ska nämna att jag, Matilda, mamma och hennes kompis åker på kryssning imorgon, det är ju inte fy skam!


16/6

Tjuvlyssnat.se i mitt hjärta.


12/6

                                          Grattis till studenten världens bästa bror!

     Ord kan inte beskriva hur stolt jag är över dig. Jag är stolt över att vara din syster.

12/6

Trots att det som hände förstörde en hel del av vår kväll så hade vi otroligt kul där emellan. Tack Johanna och Jennifer för att vi var där tillsammans, det gick ju bra tillslut. Men vi är ju inge sjuka i alla fall! Ha-ha. Tack för kvällen allihopa, MP07 är de bästa.

Nu ska jag alldeles strax iväg på min brors student. Grattis till dig och till Wictor. Ni är grymma och helt underbara. Och självklart ger jag ett stort grattis till alla andra också, jag har inte glömt er!

11/6

Jag har sommarlov!
Vi kör igen, in i dimman! Hörs en annan dag, PUSS OCH SÅ


10/6

Kollade precis på en av de bästa skräckfilmerna jag någonsin sett. Den var inte speciellt läskig, mest äcklig och hemsk. Det var även den första skräckisen jag grät till, ha-ha. Jag rekommenderar den starkt!

Nu ska jag snart titta på lite Top Model, sen ska jag duscha. Jag går ut tvåan imorgon, förstår ni det? Inte jag. I MADE IT! Och jag hoppas att solen vågar titta fram imorgon, eller att det är uppehåll i alla fall. Är det för mycket begärt? Tydligen.


"If bad people hurt someone you love, how far would you go to hurt them back?"

9/6

Idag har vi varit på en "Salamandervandring" med klassen ute i skogen. Det var någon man från Naturskyddsföreningen som guidade oss genom den. Vi fick "lära" oss en massa om olika mossor, träd osv. Lät det kul? Nej, det var inte heller. Det var nog en av de jobbigaste sakerna jag har gjort hittills i mitt liv. Det började göra ont i min fot efter ett tag (stukade ju den för några veckor sedan) och jag konstaterade att den fortfarande inte tycker om långa promenader.

Nu, efter mycket om och men, är klänningen snart klar. Den ska bara kortas upp och rosetten ska sättas fast, sen är den helt klar. En stor puss på min mamma som har stått ut med mitt gnäll. Känner att jag har varit riktigt dryg, så puss och tack! Imorgon ska vi bara klippa klart vår film, vilket är min sista lektion av 2:an. Wow.. Jag klarade det! Efter det blir det stan för min del. Ska på jakt efter en bh som passar till klänningen.

Nej, resten av den här kvällen ska jag tillbringa framför TV:n, två avsnitt av 2½ Men och Vänner därefter. Det tycker jag om!

7/6

Sveriges nationaldag spenderades hos Rebecca med henne och Matilda. R hade dukat upp så fint med svenska flaggor och blommor. Och på min och M's tallrik låg det en varsin brownie, helt perfekt start på kvällen! Efter ett tag började vi grilla kött och kikade lite på fotbollen. Hur gott som helst var det!

När vi hade tjurat klart över fotbollen blev det Singstar och efter en stund kom R's kompis Hanna. Vid midnatt kilade M hem till sin Fredrik och jag, R och H blev bjudna på fest. Så vi tog cyklarna dit i regnet och var där en stund. Sen följde jag med R hem igen och sov där. Tack för kvällen tjejer, jag hade jättekul!


Ikväll 19.00 är det säsongsavslutning av Gossip Girl som gäller för min, Johannas och många fleras del. Jag har redan sett det, men jag ser det mer än gärna igen. Bästa avsnittet någonsin!

4/6

Bästa covern på länge? Gud ja. Enjoy!


4/6

Efter skolan igår blev det ett stopp på stan med Rebecca. Jag köpte mig ett par nya jeansleggings och sen åt vi på Jensen's Bøfhus igen, nya favoritstället?
Och idag hade vi bara samhäll.. Älskar de här sista skoldagarna, fast egentligen är de ju rätt så onödiga. Frågade även Tomas om mitt betyg i mediekommunikation.. Och blev lite smått chockerad när han sa VG. Men goda nyheter var något jag behövde höra!

Hur jag än försöker att intala mig det, så kan jag inte förstå att det är skolavslutning om en vecka. Och imorgon är man ledig, livet är great nu alltså.

3/6

Sitter i skolan nu, har precis varit på utklädnadsshowen. Kan ju säga att alla var extremt duktiga! Men de som vann var bäst tycker jag, helt grymma. Förresten så har vi redan nu börjat planera en massa inför vår show, jävlar vad vi ska vinna pojkar och flickor!


Ska snart ner på stan, köpa lite saker. Kanske lägger upp bild på det senare, om jag orkar. Ha en underbar dag!


1/6

Och så var det den första juni då.. Jag tyckte nyss att det var första april och alla gick runt och lurade varandra. Om varje månad av mitt liv kommer att gå såhär fort är jag inte säker på om jag kommer hänga med riktigt. Det gäller att ta vara på sitt liv ordentligt.

Jag hann inte blogga igår som ni kanske märkte, detta berodde på att jag ägnade hela dagen åt att plugga. Japp, när alla andra var ute och glassade i solen satt jag inne vid datorn och skrev klart massa arbeten. Nu i efterhand förstår jag inte hur jag orkade, men känner mig riktigt stolt över att jag blev klar.. Eller ja, nästan klar. Bara en läslogg och en artikel kvar.

Måste gå på stan någon dag den här veckan, köpa lite saker som behövs till avslutningen + kvällen. Längtar sönder!



Detta är vårt liv, puss på det

RSS 2.0
Min profilbild