30/3

När jag vaknade imorse var förkylningen ännu värre, men bestämde mig för att jag skulle till skolan i alla fall. Klarade av en lektion, mediekommunikationen. Vi tittade på en film som heter Thank you for smoking, tyckte den var helt okej faktiskt. Men efter det kände jag mig nästintill svimfärdig så jag kände att det var bäst om jag drog hem. Imorgon måste jag dit och vara där hela dagen, även om jag är döende. Är ensam hemma tills på onsdag också, brukar vara skönt.. Men det är bara ensamt just nu faktiskt. Kom gärna och gör mig sällskap.

På onsdag blir det shopping för min del! Underbart. Nu ska jag sova, också underbart.

29/3

Hade sjukt ont i lungorna i fredags, var lite smått orolig över vad det var för fel.. Och svaret fick jag igår när jag vaknade upp med en förkylning, igen. Men men, sålde i alla fall min moppe idag till en kille från Örebro..  Snygg var han, oh ja. Det känns otroligt skönt att ha fått den såld, körde den knappt någonting ju. Men det är lite tråkigt på samma gång faktiskt.
Nu ska jag lägga mig och titta på tv sen ska jag sova. Imorgon är början på ännu en hektisk skolvecka.. Sen är det påsklov, vilket är något som verkligen behövs.


Förlåt för dröjandet av bilder från Stockholm, kommer nog inte orka lägga upp dem alls. Ni kan kolla Rebeccas blogg så länge, hennes blogg är länkad där nere.

26/3

Idag blev det som sagt en tripp till Stockholm och Aftonbladet med världens bästa klass. Bilder kommer upp någon annan dag, för nu vill jag bara sova.. Är dödstrött. Godnatt!


25/3

Slutade 11.10 idag som vanligt, så jag och M tog en sväng på stan. Skulle ha köpt ett par skor, men de fanns inte kvar.. Så jag tröstköpte två stycken nagellack istället. Det behövs alltid! Skor får jag köpa lite senare sen, eller så fort som möjligt rättare sagt. Nu ska jag alldeles strax ta mig ett bad, sen ska jag fundera ut vad jag ska ha på mig imorgon.. Då det bär av till huvudstaden med några av de bästa som finns!

22/3

Sådär, nu är jag rätt nöjd med hur min blogg ser ut.. Sen hur länge jag kommer att vara det är en annan sak. Det enda som fattas nu är en liten signatur i slutet av varje inlägg, men det fixar jag någon annan dag. Nu sitter jag här med en fruktansvärt jobbig huvudvärk, så det blir nog en tidig kväll ikväll.. Ska försöka att hålla mig ifrån Beck, men känner jag mig själv rätt så vet jag hur det kommer att sluta. Imorgon är det i alla fall måndag, jag tycker inte om måndagar.. De är nästan lika värdelösa som söndagar, men bara nästan.

20/3

Allt är bara fel.
!!!

Fan....

19/3

Har nog glömt att berätta det här.. Men de som vann något pris på Tvåornas Projekt som vi hade för ca 2-3 månader sendan, ska åka till Stockholm och besöka Aftonbladet på torsdag, alltså om en vecka. Jag kan tänka mig att det kommer att bli allt annat än tråkigt! Jag menar, vår galet underbara klass på vift i Stockholm? Precis. Looking forward to it!

Och för er som inte vet vad Tvåornas Projekt är.. Så ska man marknadsföra något, till exempel ett klädmärke. Jag, Matilda och Rebecca gjorde en trailer till en skräckfilm, "Det omedvetna" som den heter. Under 3 veckor pågick detta projektet och på sista dagen skulle man redovisa sin kampanj i aulan inför lärarna och ettorna på medieprogrammet (några treor kanske också befann sig där). I alla fall så skulle de rösta fram den kampanjen som förtjänade bäst text, foto, video, kampanj, graf  eller ljud.
Som sagt så var det här rätt längesen, men vår trailer vann både bäst text och video (Tack ännu en gång!) Och betyget på vår kampanj blev MVG- (Fråga mig inte vad minuset gör där). Men som sagt: Stockholm om en vecka!


Tror inte att jag är ensam om att tycka att tiden bara rusar förbi. Jag menar, redan den 19:e mars? Det var ju nyss nyår och nu är det inte alls lång tid kvar tills man kan gå ut utan jacka. Endast 2 veckor kvar till påsklov och sen hinner man knappt blinka innan det är sommarlov. Livet är ju bara för härligt ibland. Puss på er som orkade läsa igenom allt.

14/3

Igår befann sig våra VIK:are på Hovet inför första kvalseriematchen mot AIK. Senaste matchen mot dem slutade 1-5 till AIK, så glädjen var extra stor när VIK vann gårdagens match med 3-4. Awesome! Imorgon kommer Växjö på besök i ABB Arena, dags att krossa dem igen!

Nu är klockan 19.30, vilket betyder att Melodifestivalen börjar om en halvtimme. Jag tycker att E.M.D eller Måns ska vinna, det ni. Till sist ska jag bara gratta Matilda på hennes namnsdag och henne (igen) och Fredrik på deras 14 månaders dag. Grattis x2 <3

Onsdag

Jag älskar onsdagar! Varför? Jo det ska jag tala om för er, det är ju faktiskt inte helt fel att börja 08.30 och sluta 11.10. Och eftersom vi bara skulle skriva klart vårt manus idag, slutade vi ännu tidigare. M och jag bestämde redan förra veckan att vi skulle luncha på Saffets idag. Hon hade nämligen en 2 för en kupong där, så då tänkte vi att vi lika gärna kunde använda den. Men den fick man inte använda förrän efter 14.00. Så vi gick runt och kollade i varenda butik i cirka 3 timmar.. Dödshungriga, med noll energi kvar i kroppen och ömma fötter. Allt detta slutade med att vi skrattade ihjäl åt oss minsta lilla. Bäst är du! För övrigt så vill jag fortfarande ha de där svarta skorna några inlägg nedanför här, testade dem idag igen.. Skitsnygga! Om någon minut börjar Grey's Anatomy, så då ska jag infinna mig framför tv:n (även om jag redan har sett de avsnitten som visas på tv här i Sverige).



Baby, I'm what's on your mind


Bianco

Var på stan en snabbis med M idag, som fick mig att upptäcka att vi hade skobutiken Bianco här i stan. Den ligger väldigt avskilt till måste jag säga, inte så konstigt att jag inte har hittat dit.. Men jag kan ju säga att jag missat någonting. Mer intressant inlägg blir det inte idag. Titta och njut av dessa istället. 500 :- per par, inte farligt ju. Börjar undra om jag har utvecklat ett beroende..



Hope And Glory (Akustisk) - Måns Zelmerlöw

Lördag

Blev en lugn hemmakväll igår, satt och tittade på Systrar I Jeans 1 & 2. Hur bra som helst tycker jag, Blake Lively är lika bra där som hon är i Gossip Girl (där jag med spänning väntar på nya avsnitt). Nu sitter jag här helt nyvaken.. Ska alldeles strax sminka mig och så, sen ska jag till pappa vid 15.00 och fira Maggan. 23 år fyller hon.. Enligt henne själv. Massa grattis! <3

Keeps gettin' better

För er som inte redan visste det, så satsade jag på att få ett VG i Foto A kursen, så lite glad blev jag allt igår när min lärare sa att han ville sätta det på mig. Jag måste bara lägga in lite fler bilder i min portfolio, sen skulle han ge mig det. Det gjorde mig glad, som tidigare nämnt! Däremot så är jag mindre glad nu, eftersom jag precis började att skriva om Reklamfilmens historia, låter kul va? Har i och för sig redan skrivit ungefär en halv A4-sida.. Och det ska bara vara en, så har inte alltför mycket kvar. Såg nu att det låter som en busenkel uppgift när man skriver det här i bloggen, men det är det inte ska jag tala om för er. Nu ska jag inte uppehålla er längre och återgå till att vara duktig. Sweet kisses



Måndag

Det var riktigt svårt att ta sig upp i morse måste jag säga, men det är det ju alltid första skoldagen efter ett lov. Jag är nog inte ensam om att tycka att det är som skönast att sova på morgonen, då man egentligen måste ta sig upp.
Hur som helst, den här skoldagen var inte speciellt händelserik, så hoppar över att skriva om den. Däremot var jag på stan med Matilda en snabbis efter skolan och fick syn på dessa underbaringar här nedanför. I'm in love! Perfekt i vår/sommar till både leggings, jeans och klänning ju! 699:-, får jag dom mamma? He-he :$ Nu ska vi alldeles strax åka och köpa hårfärg.. Funderar på någon lite mer rödtonad den här gången, men jag vet inte än.
Baby, bye bye bye
!


RSS 2.0
Min profilbild