AMAZING!

Vik vann igår.. Mot Leksand. I Leksand. För första gången på 15 år. Need I say more? Helt underbart!!

aotch

Fick en armbåde rakt i tinningen igår på hockeyn, vilket lämnade en (ännu värre) huvudvärk, en bula och smärta. Tack för den! Vänligt av honom att be om ursäkt i alla fall, finns ju de som inte gör det. Matchen var förövrigt riktigt fin. Jag vill gärna ha den 6:e oktober nu, då det är Örebro borta. Awesome!


friday

Gårdagens händelser: Klarade truckutbildningen! Stort grattis till mig själv. Och gymmet med Matilda.

Dagens händelser: Back to work, kändes riktigt skönt! Köpte världens mysigaste tröja på Carlings.

Kvällens händelser: Nörda The Vampire Diaries, Bones och sedan Idol!!

Morgondagens händelser: VIK-MIF klockan 15.00 i ABB Arena! ♥


I made it!

Ja, nästan i alla fall.. Blev godkänd på två truckar idag, imorgon ska jag fan fixa de andra två! Nu ska ta och laga till lite mat och kika på One Tree Hill och Gossip Girl, låter helt perfekt i mina öron. PUSS


ehe

Nu uppdaterar jag för att Matilda började tröttna på att inte ha någonting att läsa. Min blogg är hennes favoritblogg förmodar jag. Haha!

I helgen var jag hos min kära kusin, fick rida hennes söta häst. Var ett antal år sedan jag red sist, men det satt i! Inga bortslösade åtta år här inte ;) Men det fick mig att tänka på hur mycket jag saknar dem, de är så gosiga.

Hm, ja vad ska jag mer säga. Jag konstaterade idag att jag är sämst på att köra truck. Eller inte sämst, men skapligt dålig i alla fall. Äh, bara att försöka igen imorgon! Ny dag, nya tag. Ja ja, tröstar mig själv med att det är Idol ikväll och att jag har en påse lättsaltade lantchips. Alltid något! Här nedan är en inspelad cover av en mina favoriter hittills. Såå grym!





just the way you are


life is gooooood

Fick ett samtal igår från Adecco, de sa att jag skulle komma till ABB idag kl. 8.00. Blev superglad.
Var där, fick lite information och rundvandring. Visste hela tiden att det stod mellan mig och en till tjej som skulle komma efter mig. Supernervös. Får ett till samtal nu ca 5 timmar senare och får höra positiva nyheter. Jag börjar jobba imorgon kl. 7.00!!!! SÅ. JÄKLA. GLAD. AAH. Ska ta en glädjedusch nu för var till gymmet nyss. Sedan ska jag ner till Adeccos kontor och hämta arbetskläder och skriva på kontrakt. Känns så läskigt, men så braaaaa. PUSSSS


snorunge

Förkylningen fortsätter att irritera mig. Somnar vid nio om kvällarna och vaknar därför jättetidigt. Usch. Jag har i alla fall bestämt att jag ska vara frisk senast på onsdag. Önsketänkande? Kanske.

Ikväll går Dead Man Walking på 3:an. 23:15.. Måste orka hålla mig vaken! För den är så otroligt bra. Nu ska jag fortsätta att anstränga mig för att andas. Åh, gäspade.. Hade visst lock för öronen och nu släppte det. Skönt värre! Hejdå sötisar.


älskar hosta

Och så var det min tur att gå och bli sjuk då. Bara väntade på det. Har inget mer att skriva, hejdå.

RSS 2.0
Min profilbild