Ett efterlängtat sportlov..

..fick jag igår! Ganska skönt om man säger så. Ska inte göra någonting, bara sova.. Skämt åsido. 100-dagarsfesten på torsdag ju, får man inte glömma (!!). Ska ta en sväng ner på stan och kika lite innan dess. Men vill ha lite sällskap så hör av dig om just DU är intresserad! Ha-ha.

Igår skulle vi ha varit klara med projektet, men det blev vi inte. Som tur är så är vi inte de enda och vi får veckan efter lovet på oss också. Det tar sin lilla tid att göra en hel film, och nu är den här bara ca 20 minuter. Ikväll blir det Melodifestivalen-tittande som vanligt. Och Knocked Up (På Smällen) går på trean klockan 21.30 såg jag och den har jag alltid velat se men glömt bort. Så ska se till att titta på den ikväll! Vi hörs när vi hörs med tanke på min dåliga uppdatering. 2deLu.



20!

Guess what? Idag är det Wictors 20 årsdag, stort det! Grattis du, ha en fantastisk dag ♥
Just ja, det betyder att även min lilla blogg fyller 1 år, fast det är inte lika stort.

Tog en liten tripp till Thailand igår med Matilda, och nu är jag röd som en kräfta (en kokt alltså).. Eller inte riktigt så röd, men nästan. Det svider. Och innan det var vi och tränade, duktiga tjejor alltså!



Looking back at me
I see that I never really got it right
I never stopped to think of you
I'm always wrapped up in things I cannot win

Ben X

Den här filmen såg vi på filmkunskapen igår. Så. Jäkla. Bra.


If we ever meet again

Det har varit en lång dag idag, eller inte så lång.. Men har hunnit med en massa saker. Först hade vi religion, sen på resurstiden gjorde jag och Matilda omprov i buddhismen. Hoppas det gick den här gången! Sen åkte vi ner på stan för att ta en tripp till Kreta på 24 minuter. Men innan det blev det en spontan måltid inne på Gränden, satt inte helt fel alltså. Efter den korta utlandssemestern gick vi runt på stan en stund och lilla jag hittade en jättesöt tröja från Vila. Expediten fick mig att köpa en leopardmönstrad scarf också, den var fin så varför inte? Efter det gick vi ett tag till sen var båda för trötta för att kunna stå, ungefär. Och nu är jag äntligen hemma. Okej, det kanske inte var så mycket.. Men mer än vad jag brukar göra om dagarna nu för tiden i alla fall! Men tycker inte ni också att det är något som fattas? Hm.. Just ja, tandläkartid! Hade ingen idag. HAHAHA!


Här har ni en sjukligt bra låt att lyssna på medan ni tänker på hur dryg jag är med mitt tandläkarsnack.

Alla hjärtans dag




Ne, skämt åsido! Glad alla hjärtans dag, seriöst

I love my fish

Om cirkus en timme ska jag bege mig mot lilla Hallstahammar och lilla Marika (okej, så liten är du inte längre) som fyllde 18 år i söndags. Det ska bli trevligt med lite party, det var längesen. Hoppas på en rolig kväll! Just nu sitter jag bara och matar mina fiskar, jag som lovade mig själv att aldrig fastna för facebook spel (förutom Bejeweled då, för det äger jag på).. Uuuusch, jag hatar att vänta. Ha en trevlig lördagskväll och mobba inte min uppdatering! FET PUSS


Oh, hello you.. Ian Somerhalder och The Vampire Diaries i mitt hjärta.

Shop til' you drop

Hej, du är snygg och beställd. Du kommer definitivt att bli en favorit i garderoben! Hoppas att du kommer trivas hos mig.

På väg uppåt igen?

Bilden säger allt jag har att säga!



Trötttt!

Jag är trött på snön, trött på att det hela tiden kommer mer och att den inte försvinner istället. Är det inte tillräckligt vitt ute nu? Känns som om hela världen är vit. Fast det är den ju inte.. Nej, jag var så trött på den häromdagen att jag köpte mig en sommarklänning från BikBok. Hur söt som helst. Titta bara själva om ni inte tror mig! Och nej, jag har inget huvud.

Hade prov om buddhismen idag, undra hur det gick.. Vågar inte hoppas på någonting. Och New age och naturfolket (Josefin var gullig och rättade mig, bra att jag har koll) proven (som vi  för övrigt gjorde innan jul) fick vi tillbaka också, hade jag skrapat ihop två poäng till hade jag fått VG. Men äh! Drog och tränade en stund efter det och det var lika skönt som vanligt. Vet ni? På måndag ska jag till tandläkaren.....


RSS 2.0
Min profilbild