graffiti nails

Dålig på att uppdatera? Eh ja, har ju inte ens nämnt att jag äntligen har min fina mobil nu. Illa! Jo då, efter att ha besökt både Media Markt och Elgiganten ute på Erikslund och den var slut på båda ställena, så åkte vi vidare mot Hälla och provade lyckan där.. Och ja då, på On Off hade de den. Men för femhundra mer än jag räknat med. Så det fjärde och sista stället blev andra Elgiganten och där blev jag lycklig ska ni veta! Den fanns i lager och var 600 kronor billigare istället. I like. Nöjd tjej.

What else? Jo blev en lunch på Vivaldi idag med tjejerna. Tröttnar aldrig. Fick med mig Isadoras "Graffiti nails" (blev ascoolt faktiskt) och väskan här nedanför hem. PUSSS


bababa, dadadadam

Mysig låt att lyssna på efter helgens bravader. Love it. Hade riktigt trevligt igår innan det blev tråkigt. Smart jag lät där. Idag ska jag åka och köpa min efterlängtade telefon, därefter ska jag till pappa. Ska vara snäll och låta honom hjälpa mig att sätta fast skyddsplatsen på den. För jag har noll tålamod när det gäller sådana där pillriga saker. Nu jäklar ska den inte få en enda repa!!


hello seattle

Jag vill skriva blogg men vet inte vad jag ska skriva tack för idag!


Jo, Hello Seattle (remix) - Owl City är fortfarande en av de bästa låtarna jag vet. Mega grym. Och jag är röd som en kräfta i ansiktet. Hittade min svarta klänning också, men hängde undan den tills imorgon eftersom jag inte får min lön förrän då. Vet inte vad som var finast, klänningen eller lönen..

Och just ja, Svenska New York fruar? Skånefruar? WHAT THE FUCK?! Vad kommer härnäst, Svensk/norsk/ryska Hollywood-Lapplandsfruar? Blir snart galen, alla kanaler är fulla av en massa jäkla fruar. Undrar vem det är som kollar på skiten egentligen, för ingen av de jag känner gör det.

Hahah, förlåt för rycket. Jag är egentligen riktigt glad idag. Men seriöst, det räcker nu! Oj, blev ju ett litet inlägg ändå. Helt osammanhängande förstås, men ändå!


rubrik torka

Idag: Praktik, fryst ihjäl av det här äckliga vädret, suttit och tittat på Rebecca och Hanna som åt världens godaste Vivaldi, solat med Matilda, funderat på vad man ska ha på sig på fredag och inte kommit fram till något. Svarta kläder med röda läppar är grundtanken, tror jag..

Snart: Avsluta världens tråkigaste inlägg. Fångarna på Fortet, som jag har haft alldeles för höga förväntningar på tyvärr. Och därefter sova.


papercut

Igår försvann min tandställning från överkäken. Ett ord: ÄNTLIGEN! Så jäkla nöjd blev jag. Nu ska jag bara ha en plastskena på tänderna i ca två veckor, därefter bara på nätterna. Men den syns knappt, så spelar ingen roll. Och nu när tänderna har blivit såhär raka på nästan två år kan jag lika gärna stå ut med att ha den så tänderna håller sig på plats. Har fortfarande inte vant mig vid det, tar väl ett tag antar jag. Nästa tandläkarbesök har jag den 27:e september, då försvinner troligen resten! Hollywood smile here I come!! Ha-ha. Bilder får ni inte se än, så det så!




Vampires Suck sucks

Kunde inte ens kolla klart på den, helt värdelös. Som ni vet så älskar jag Twilight böckerna/filmerna och de flesta vampyrserierna.. Så man skulle kanske kunna tro att det är därför jag tyckte att den verkade dålig. Men så är inte fallet. Seriöst, de hade verkligen tagit de viktigaste replikerna rakt av ur Twilight och tryckt ihop allting. Det är väl så en parodi ska vara i och för sig, men de ska väl vara roliga också? Det jag hann se innan jag tröttnade kändes som en sådan där 1-minutsversion som finns. Men kanske ska ge den en chans till ikväll.. Vem vet, på något mirakulöst sätt kanske den blir rolig. Och sedan titta på Eclipse efteråt bara för att gottgöra vampyrer. Haha! Skämt å sido. Vilken nörd jag är.


Lalala

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, fick klagomål från mamma att jag inte skriver någonting. Tittade på Sommaren med pappa (Göran, min pappa heter det.. Rolig jag är) igår. Riktigt underhållande måste jag säga. Pinsam, men rolig!

Fredag imorgon.. Ännu en vecka som har försvunnit, vart tar dagarna vägen egentligen? Fast jag klagar inte i och för sig, för på måndag ryker överdelen av tandställningen och nästa fredag blir det till att fira Hanna som fyller 20 år på torsdag och på lördagen ska jag köpa mig min Xperia. En fin vecka att se fram emot med andra ord.

Dagens snyggaste:


Stoooort..

Grattis till Rebecca som tog sitt körkort idag! Du är så awesome på att köra, så jag blev så glad när du skrev att du tagit det. Duktig tjej!! ♥ Känner att det kanske är dags för mig att börja övningsköra snart.. Haha!

VIK-Icebreakers

Var beredd på att se matchen ikväll, på min tv. Men nu ska jag faktiskt gå på den! Hihi. Tack Matilda!! PUSS


black

Dagarna släpar sig fram, men de går ändå fort.. Hur går det ihop? Den här grejen jag går på varje dag känns lite som skolan, fast med helt fel klass. MP07 ska det vara ju..

Just nu sitter jag och väntar på Matilda som ska få sitt hår färgat av mig. Snäll jag är va? Jag vet.

Just ja, satt och tittade på simhopp för en stund sedan och gud vad snygga killarna är. Kropparna! My oh my. Mer då? Har bestämt mig för den svarta mobilen. Så om 2 veckor är den min! Något mer än så har jag inte att berätta idag. Oj, vilket osammanhängande inlägg det här blev. Haha! Puss


Oj.. Förlåt.

Hahaha! Bästa reklamen på länge!


black or white

Första dagen på det här andra jobbet idag. Fast vet inte om jag ska kalla det för jobb då vi bara sitter och lyssnar/diskuterar. Tredje veckan kommer vi dock att få arbeta lite. Annars är det bara en slags introduktion inför arbetslivet. Var därefter ner till Arbetsförmedlingen och hängde lite, haha. Skrev in mig där och sedan åkte vi vidare till Media Markt i spöregnet och kikade på Xperia.. Har tänkt ett tag och nu är jag helt säker, jag ska köpa den i slutet av den här månaden. Bara ett (I-lands)problem: Vilken färg?! Ole dole doff.. Haha! Lutar nog åt den svarta alltså.. Nu är det tv och massa roliga serier som gäller. Blir ju helt deprimerad av vädret. Kan nästan dyka från balkongen, så mycket vatten är det ute. I'm into o-o-o-o-o-o-o-o-o overdrive

 


dagens vill ha nr 2


dagens vill ha


wakakaka

Okej, jag har helt missat att blogga. Inception vad awesome, mer än awesome. Kommer definitivt att se den fler gånger, för jag erkänner: Jag förstod inte allt. Det hände så mycket hela tiden.


Igår då? Sista jobbdagen var det för min del. Kändes riktigt sorgligt. Men fick en massa positiva kommenterar, så som det ser ut nu kommer jag att söka dit via bemanningstjänst. Glad tjej. Efter jobbet blev det en utgång med snygga människor. Kul var det!!

Nu ska jag njuta av en skööön hemmakväll. Popcorn, cola och film står på schemat. PUSS


Woho

Inception med Matilda på torsdag, tummen upp!


Vill att du ska veta..

Att du är bäst!

  

RSS 2.0
Min profilbild