ikea i mitt hjärta

Ännu en gång har jag haft världens mysigaste helg. Fast tror denna var ännu bättre. Mår så bra nu alltså. Blir nästan rädd, för jag mår nästan för bra. Ibland faller allting bara på plats. haha.

Var ut till Ikea en sväng idag, hittade massvis med saker till min lilla etta. Bland annat ett soffbord, en badrumsmatta, en stekpanna, kastruller, skärbrädor.. Ja, en hel del. Börjar kännas verkligt nu. Flytt nästa helg, woho!!

Och när jag kom hem hade dessa trillat ner i brevlådan. Megasköna. Sommar nu, ja tack!


You've got the most unbelievable blue eyes I've ever seen

Jag har, utan tvekan, haft den mysigaste helgen på länge. VIK krossade Örebro (igen) i fredags. Lördagen spenderades med riktigt trevligt sällskap framför elitseriehockey och urkassa skräckfilmer. Och tråksöndagen kompenserades med en massa mys. Alltså blev den inte tråkig. Hihi.

Just nu sitter jag på jobbet och kikar in Ikeas hemsida. Jobba, vad är det? Haha. Nej, vi har ingenting att göra. Ovanligt. Fika om en timme, hemgång om två. Trött är jag. Ska ta en sväng förbi solarieöarna tänkte jag, skönt. Fasiken, vad tiden går sakta. Känner verkligen att det här inlägget blev sammanhängande. Bla, bla, bla. Åh, jag är så glad.


110218

Ikväll är det hockey som gäller. Dags för VIK att göra småsmulor av kexen från Örebro igen, ja tack! Men innan dess ska jag på en Kickoff med jobbet. Den börjar kl. 15 och slutar 18... Sitta och lyssna i tre timmar. Roligt. Springa till hockeyn kommer jag få göra också. Ja ja, ska väl sluta klaga nu. Får ju trots allt betalt för de här tre timmarna. Så tack för det! Nej, nu ska jag ta en liten powernap. Annars kommer jag dyngsomna. Fast det kommer jag göra ändå.


PS. HATA, HATA, HATAR ÖREBRO!

110215

Jag har ganska svårt att förstå att jag ringde hyresvärden imorse och tackade ja till lägenheten, jag ångrar det inte för en sekund.. Men det sjunker inte riktigt in, liksom. Fy tusan vad mysig den var, kärlek vid första ögonkastet. Säkert inte något speciellt med den i någon annans ögon, men för mig är den perfekt. Ska och skriva på kontraktet efter jobbet. Sen får jag flytta in den första mars, det är om två veckor?! Lilla jag, ska flytta hemifrån, det är ganska galet. Men jag är så sjuuuuuukt glad!! Woho!


Alla <3 dag

Holy crap, vad duktig jag är på att uppdatera! Var på party i lördags hos Marika. Det var både trevligt, mysigt och roligt. Hihi. Idag är det Alla hjärtans dag och det ska firas genom att gå på VIK-Tingsryd ikväll. Perfekt! Ahhh, min fot somnade. Haha! Roligt också är att vi har jobbat i cirkus tre timmar och redan har slut på jobb.. Bara fem timmar till då, hehe... Ja ja. Efter jobbet ska jag kila förbi hos pappa och spana in lägenheten som har blivit ledig i deras hus, woho. Därefter blir det ner på stan och vänta på Matilda som slutar klockan five. Sen: HOCKEY!
Ha en fin dag, pusss!


110207

Sitter hos Matilda just nu. Så passar på att slänga in ett litet, snabbt inlägg för att gratta min älskade kusin Marika som fyller 19 år idag! Grattis gullunge! Kastar även upp en jättecharmig bild på mig och miss Jansson.


110203

Februari redan?! Fattar inte. Snart är det fyra år sedan vi började gymnasiet, FYRA! Det är ju helt galet. Snacka om att jag börjar känna mig gammal, haha. Har gått och blivit förkyld också men det struntar jag i för VIK vann igår. Vad mer? Jag vill börja använda mina kläder som jag köpte i London (inhandlade bara sommarkläder hehe). Så sommar nu, tack! Järnspikar vad jobbigt det är att mobilblogga. Nu ska jag till UM, Apoteket, sen till Forex, kanske en liten shoppingrunda om jag orkar, därefter gymmet! Ikväll ska jag titta på I Rymden Finns Inga Känslor som jag köpte igår, hihi. Puss då

RSS 2.0
Min profilbild