amazing

Skulle ha skrivit innan vi åkte i fredags, men det hann jag inte med. Kom i alla fall hem igår eftermiddags efter en riktigt mysig weekend i London, trots alla problem (som på något mirakulöst sätt löste sig allihopa). Eller alla och alla, var väl inte jättemånga.. Men kändes som det. Plus att jag var den som blev drabbad nästan varje gång, haha. Men usch vad jag tycker om den där staden alltså! Jag ska fan tillbaka. Back to work nu, puss.


wednesday

Åh, igår kom jag äntligen ihåg att köpa försvarets hudsalva, som jag har saknat den! Ingenting annat som funkar på mina läppar. De känns redan mjukare! Gårdagen var både bra och dålig. Dålig på dagen för ingenting gick som jag ville att det skulle. Och bra på kvällen för då kilade jag och M och tränade en sväng. Skönt så inni var det! 

Idag ska jag växla en del av mina riksdaler till pund, dra en solning om jag hinner, därefter blir det färga håret svart som natten på mig och Matilda. Min utväxt är inte att leka med, haha! Sa jag att vi flyger till London på fredag? Missade inte att nämna det va? LONDON PÅ FREDAG! AAH. Efter den weekenden (säger man så?) kan jag alltså kryssa av en sak från min att-göra-innan-jag-dör-lista. Powernap nu. PUSS


Inlägg som egentligen skulle upp i lördags

Körigt att inte ha varken dator eller internet? Eh ja. Aaanyway. 22/1: Graaaattis fina vän och fina syster på er 19 och 9 års dag! Älskar er och det vet ni. *Megafett hjärta*

Tabban + Slisk

Usch, var så arg hela dagen igår. Hade så mycket ilska i kroppen att jag bara ville skrika rakt ut. Varför? Vill säga varför. Men får nog inte säga varför.. Eller jag får nog säga varför. Men vågar inte säga varför, helt enkelt. Så därför, låter jag det vara osagt här. Ville bara dra och träna och ta ut lite av min ilska på boxningssäcken efter jobbet. Men nej, vi jobbade över en stund istället så det hann jag inte med. Såklart. Men men, vi lagade megagod mat hemma sen så jag blev på bra humör igen efter det.

Nu är det i alla fall fredag och jag slutar om en och en halv timme. Då ska jag ner på stan en sväng och fixa present (hihi) sen hem till Matilda som inte kommer hem förrän kl. 7.. Undra om man ska ta en powernap? Hehe, skulle behövas.. Återstår att se! Ikväll är det Tabasco därefter Silk som står på schemat för att fira Rebecca lite. Eller vaddå lite? Mycket rättare sagt! Väntar mig inget annat än en riktigt trevlig kväll! Men jag har som vanligt ett problem.. Vad ska jag ha på mig?! Att det ska vara lika svårt att välja kläder varje gång man ska iväg. Haha. PUSS

cooltrött_tjej_91

Blev lite mer än bara en sväng på crosstrainern igår. Motivationen satte alltså in till slut. Men ni vet, bättre sent än aldrig!

Drömde för övrigt världens äckligaste mardröm inatt.. Blev förföljd av någon psykokvinna/tant. Hon satt utanför där vi bodde under ett lakan (?) hela tiden. Och varje gång vi skulle in var vi jättestressade för att hinna stänga och låsa dörren. Ah, läskigt det lät då.. Men det var faktiskt det! Vaknade helt rädd, haha. Bla bla bla. PUSSBUS

Har en fråga att ställa mig själv..

Tänkte kila ner till Member 24 och betala mitt gymkort (var tydligen kort och fingeravtryck för att komma in) idag. Och passa på att träna på samma gång.. Men hur i hellskotta ska jag orka med det? Motivationen står på på noll idag känner jag. Jag vill bara hem till min säng. Hm, kanske ska göra som så att jag kör lite på på crosstrainern i alla fall.. Sedan ta en 24-minutare till Kreta efteråt och vila lite. Det låter bra i mina öron! Haha, måste jag alltid ha något att belöna mig själv med efteråt? Ska städa när jag kommer hem så det är jag faktiskt värd. Gillar att resonera saker med mig själv, hehe.

Har två riktigt roliga helger framför mig nu. På fredag ska vi ut och fira Rebecca som fyller 19 stora på lördag. Och på lördagkväll blir det middag hos henne. Mysigt! Och min lillafinasyster fyller år på lördag hon med (fast 9 stora), så hon ska också firas! Helgen efter flyger jag, Matilda, mamma och mammas kompis Anna och kollar läget i London. Looking forward to it! ;) Ska väl försöka att inte shoppa ihjäl mig.

Okej, tror jag hittade motivationen nu! Woho!


Member 24!

Lagom taggad jag är till att börja träna på riktigt nu alltså. Detta gym är klart mycket bättre än Friskis. Woho!




svenskar på låtsas........

Näe, det gick inte den här gången.



Men men.. Har bara några ord nu: KÖR ÖVER ÖREBRO IMORGON!! Tredje raka mot dem, tack!

120111

Nu har jag för tredje gången åkt med en buss som kör in i något. Första gången var ett rödlyse, det slog i precis där jag satt. Jag flög nästan upp i taket. Busschauffören märkte det knappt. Andra gången var vid ett vägarbete, den bakre delen av bussen slog i en pikébuss.. Tror jag att det var i alla fall, kommer inte riktigt ihåg. Och så till sist igår påväg från jobbet i en rondell.. Bussen skulle rakt på och så stod det en bil bredvid som skulle svänga till höger. Men rakt på var det fritt så chauffören skulle absolut köra förbi och prejade bilen. Duktigt. Tur att det inte har varit nå större smällar i alla fall.

Ja ja, nog om det. Ikväll är det hockey som gäller. Och vet ni? Den här gången kan det också gå! Nu ska vi ta och jobba ihjäl oss här! Heheeeee. Eller inte. Vi får väl sitta vid datorerna tills ögonen blir fyrkantiga! Tänk att jag trodde på det när jag var liten.. PUSS


3-1!!

Det giiiick. Sa jag inte att det skulle gå? Jo, det sa jag. Det gick som smort alltså. Kör gärna samma stil imorgon mot Rögle! Tack på förhand. Wohoooo. Hockey igen redan imorgon. Det gör en trött tjej sådär jättesupermegaglad.

Mh mh mh, har inte så mycket att skriva. Har lovat mig själv ett varmt bad när jag kommer hem. Och på torsdag ska jag och Matilda och testa på Member 24, ett gym som ligger på stan. Obemannat, 18-årsgräns, inget kort att tänka på för att komma in utan man behöver bara ha med sig sina fingrar. (Vilket man oftast har.. Fingeravtryck med andra ord). Låter perfekt tycker jag. Det var allt jag hade på hjärtat for now, tror jag. PUSS

Har sagt det här förut.. Men varken jag, min hjärna eller mitt hjärta verkar förstå.
Så jag tar det igen:
Never allow someone to be your priority, while allowing yourself to be their option.

blubb blubb

Var i Stockholm igår och firade mina små tvillingkusiner som fyllde 1 år (båda två, hehe). Och påvägen hem ville jag så gärna sova, men tvingade minst sagt upp ögonen. Och så när jag väl ligger i sängen vid nio ungefär och ska sova, nej då kan jag inte somna istället. Låg och vred och vände på mig hur länge som helst. Började kika på Eragon som gick på fyran istället. Så nu är jag inte direkt pigg om man säger så. Men, det är bara att sova en liten stund och sedan tagga till. För jag ska till tandläkaren kl. 16!!! Haha.... Därefter hockey!! VIK-Leksand. Det kan väl gå? Det kan gå. Det går. Det kommer att gå!!

Har för övrigt glömt att sätta i min tandskena om nätterna i några veckor.. Hehe. Tänderna hade flyttat tillbaka sig en aning. Duktig tjej. Snacka om att det gjorde ont igår när jag äntligen kom ihåg att sätta i den igår. Men nu är tänderna tillbaka där de ska vara i alla fall, annars hade jag nog fått lite skäll idag.. Läskigt att de kan flytta tillbaka sig så fort! Ska aldrig mer glömma min älskade tandskena.

Nu skrev jag så segt och mycket, så nu hinner jag inte sova. Attans också! Kul att det enda inlägget handlade om var mina tänder, min sömn och hockey. Jag vill på hockey. Godnatt.


This time baby I'll be bulletproof

mobilbloggning

Nu ska jag ge det här med mobilbloggning en chans. Vi har nämligen varken dator eller Internet här i nya lägenheten. Som vi för övrigt har flyttat in i nu. Sover så otroligt bra här alltså. Hittade ett jättefint mörkgrått, blankt sovset på Ikea som jag blev kär i. Ett par transparenta svarta gardiner införskaffades också. I like it. Just nu ligger jag och kikar på Fångarna på Fortet, film står på schemat sen. Och just ja, en av världens bästa uppfinningar är massagedusch. Upptäckte att vi har det här. Min kropp tackar den som uppfann det! Nu blev det jobbigt att skriva. PUSS

Oops, I did it again..

..And I'm in love!


questions

Sitter på jobbet och väntar på material. Så kan göra en sådan här sålänge som jag snodde av Rebecca.

1. Gjorde du något i år (2010) som du aldrig gjort förut?
Jobbat, på riktigt!

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Det enda jag hade var väl typ att börja träna på allvar.. Och det gick ju bra, de första två månaderna.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nix

4. Dog någon som stod dig nära?
Nix

5. Vilka länder besökte du?
Sverige.. Men räknas kryssningen? I så fall, Finland också. Hehe

6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
Oh ja, en shoppingresa. London here we come!! Och en solsemester.

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
11/6, dagen då MP07 skiljdes åt. Dagen D. Studenten.

8. Vad var din största framgång 2010?
Att jag faktiskt kan jobba här. Helt utan utbildning! Stolt över mig själv.

9. Största misstaget?
Brukar säga såhär, man lär sig av sina misstag. Och det har jag gjort, tror jag..

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Inte varit speciellt sjuk på hela året, haft lite feber någon gång bara. Men precis lagom till nyårsafton åkte jag på förkylning och feber. Mådde inte bra, men tog mig ut ändå!

11. Bästa köpet?
Min mobil! Och alla skor!

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Studenten tror jag det blev.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Verkligen!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Hey Soul Sister! We No Speak Americano, Alors On Danse, Love The Way You Lie.. De där hittarna, ni vet!

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Solat kanske. Haha, skoja bara. Gjorde typ inte annat än det ju! Men alltså uppskatta värmen mer, tål verkligen inte kyla. Och tränat, definitivt!

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Slöat

18. Hur tillbringade du julen?
Hos min kusin Marika, sedan hemma hos mammsen. Och sist hos pappa :)

19. Blev du kär i år?
Head over heels i somras. Nu vet jag inte riktigt.

20. Favoritprogram på TV?
Hehe, listan är inte såå lång! The Vampire Diaries, True Blood, Gossip Girl, One Tree Hill, Bones, How I Met Your Mother, Vänner (måste nämnas!!), Being Human.. Tror det var alla!

21. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Hatar ingen.

22. Bästa boken du läste i år?
Twilightböckerna! Eller läste jag dem 09? Jo, så var det ju.. Haha, bra minne! Läste en underbar bok i somras, men kan inte komma på vad den heter just nu :(

23. Största musikaliska upptäckten?
Owl City! Och att jag är grym på att sjunga i duschen, haha!

24. Något du önskade dig och fick?
Ja, min fina lilla tv i studentpresent! Och smycken ifrån Rock By Sweden.

25. Något du önskade dig men inte fick? 
Tror inte det

26. Årets bästa film?
Inception!

27. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Blev firad hemma. Sedan förfest hemma med världens finaste flickor därefter White Night på Pluto!

28. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Det finns alltid något, inget år kan vara perfekt. Men ibland behövs det även motgångar för att man i slutändan ska växa som människa. (Alltså Rebecca?! Perfekta svaret, det behåller jag! Hihi)

29. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Hm, vet inte riktigt.. Men jag måste säga att jag har använt jeansleggnings mer än någonsin, det är en fantastisk gåva till min garderob.

30. Vad fick dig att må bra?
Mina vänner och min familj!

31. Vilken kändis var du mest sugen på?
David Boreanaz!

32. Vem saknade du?
Ingen

33. De bästa nya människorna du träffade?
Alla på sommarjobbet, fantastiska människor!

dagens händelse

Det är kul att rensa bland gamla saker när man hittar ett födelsedagskort från när man fyllde 15 år, med 100 kronor i. Allt jag hade på hjärtat för stunden.


Gott nytt år!

Årets första inlägg! Det kommer ta ett tag för mig att förstå att det faktiskt är 2011 nu. Jag trotsade i alla fall förkylningen i fredags och blev upplockad av Jocke som vi sedan åkte hem till. Var ganska lugnt till en början vilket var skönt. Men efter ett tag droppade det in massor med trevliga människor. Fint det!

Så vad är det man säger nu då? Nu börjar det nya livet! Hehe.. Så trött på de orden så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Men jag ska åtminstonde försöka hålla mig till dem. Har jag något nyårslöfte? Tror det är att få mina nära och kära att känna sig ännu starkare och ännu bättre. För det är ni, my treasures!

Har precis klickat hem två saker, eller ja.. Den ena (smyckesträdet) beställde jag hem i fredags och linnet idag. Hoppas det passar bara, annars får jag väl donera det till någon av mina vänner. Men nu får det vara slut på shoppandet. Åker ju till London i slutet av denna månaden och där kommer jag säkerligen hitta hur mycket som helst. Så, enough! Men just nu ligger bara mina smycken överallt, så ett smyckesträd behövdes. Älskar den där lilla pippifågeln till vänster, hihi.
 


RSS 2.0
Min profilbild