I hate thunder

Vet att jag ville att det skulle regna för ett par veckor sedan. Men nu behövs det inge mer vatten, gräset har fått tillräckligt. Snart får vi simma fram och kryssningsfärjorna kan åka rakt över landet (bara för att jag älskar att överdriva). Och inte nog med att det regnar alldeles för mycket.. Så skulle det såklart åska som bara den vid 4-5 imorse, inte roligt för sådana som mig som verkligen inte tål åskan. För fan, ville ju ha en somrig sommar. Eftersom vintern var så hemskt onödigt vintrig.

Nu har jag fått klaga lite, tror aldrig att jag blir nöjd. JO! När jag ligger på en sandstrand med en drink i handen och med blått hav framför mig i något varmt land.. Då kan det hända att jag slutar klaga. Har starka planer på att åka iväg i höst nämligen..

Annars då? Jobbet rullar på bra, kan inte förstå att det redan har gått tre veckor. Helt sjukt. Vill inte sluta heller. Nu tror jag att jag har slut på ord. Pussen.



"No one will surrender tonight, but I wont give in. I know what I want"


Kära bror..

Skräm mig aldrig sådär igen, okej? Tusen tankar kom upp i mitt huvud igår kväll när jag fick ett samtal om att du var på sjukhuset och att de inte visste vad det var för fel på dig. Stressa inte nu, ta det lugnt. Vill ha kvar dig i livet. Jag älskar dig.


hahaha!

Johanna, du har namnsdag på onsdag. Och då ska jag till tandläkaren, hahaha!

Nu ska jag chilla lite framför tvn, puss


rain

Det skulle behövas regn och åska (hur mycket jag än hatar åska) här. Men på något jävla sätt verkar molnen undvika Västerås. Nu ska jag duscha iskallt, gör det typ 13 gånger per dag. Skulle vilja ha det ännu kallare än 20 grader men det går inte tyvärr. Efter det ska jag sova som en bebis. Godernatter


hard work work

Så, nu känner jag mig som en människa igen efter en iskall dusch. Det är helt sjukt hur varmt det är överallt. Och vad gjorde jag en fin dag som denna? Jo, jag var och jobbade. Städade hos två små söta tanter bland annat. Tog på krafterna måste jag säga. Annars verkar jobbet helt okej faktiskt! 

Efter jag hade slutat fick jag en present av mig själv. Två par skor fick det bli.. Tyckte att jag förtjänade det. Don't get me wrong, älskar mina converse mest av allt. Men kände att jag behövde ett par öppna skor nu när det är så otroligt varmt ute.. Eller ja, det hade jag redan innan i och för sig, men de är typ skyhöga och det orkar jag inte springa runt i hela tiden. Och de bruna gladiatorsandalerna föll mig helt i smaken, de andra föll för mig.. He-he. De bara hoppade upp i mina händer. True story.

Vid 8 tiden ska jag träffa Matilda och så ska vi dra och sola. Solarium ja, när det är världens sol ute.. Vi är normala. Älskar oss. Pussen!

 


12/7

Nu ska jag alldeles strax kila iväg till jobbet. Typ nu, haha. Uppdaterar väl om hur det gick när jag kommer hem, vilket är runt 16 skulle jag tro. PUSS


Uppdatering: Sjujävla dryg dag, är helt slut. He-he, skämt åsido. Började 9.00 och slutade ungefär kvart över 10. Fick bara lite information om vart jag skulle vara och sådär. Alla var jättetrevliga så det här ser jag fram emot! Nu ska jag äta lite och kika på en av de tre vampyrserier jag följer.. True Blood!


Airplanes

Sitter just nu med världens finaste katt i knät. Men han kan även vara världens knäppaste katt. Jag vet inte, det kanske finns många katter som sitter och tittar på tv i cirka en kvart och därefter attackerar den. Upp på tvbänken hoppade han. Har säkert hänt många gånger för andra personer, men kul var det att se i alla fall.

Åh, det här är sista helgen jag får sova ut sen är det slut på sovmorgnar. Fast det känns väldigt bra ändå måste jag säga. Nu ska jag läsa lite bloggar därefter lira Bubble Popp på Facebook, hehe.

mhm

Jag älskar att shoppa, speciellt när man hittar mycket för lite pengar. Inhandlade två par shorts och två par linnen idag från BikBok, för bara 200 kronor. Sådant gör mig glad!

Nästa vecka får jag äntligen någonting att göra om dagarna igen, mitt sommarjobb börjar nämligen då. Och efter de fyra veckorna börjar ett till litet jobb, även det fyra veckor (fast halvtid). Känns ju ganska skönt i alla fall. Vill fortfarande ha det där på ABB dock, väntar (som vanligt) med spänning på att de ska höra av sig.

Imorgon ska jag ner på Power Meet och kika lite, är inte direkt intresserad av gamla amerikanare.. Men det finns ju en hel del snygga bilar där också! Och träffa trevligt folk är inte fel det heller. Med tanke på de senaste inläggen blev det här rekordlångt! Nu har jag ingenting mer i huvudet än en huvudvärk. Resten av kvällen/natten ska spenderas med filmer. PUSS


Jag kan

Titta vad jag hittade häromdagen, duktig tjej va? Tur att jag höll mig på linjen när jag skrev. Eller ja, den saken har faktiskt inte blivit så mycket bättre om jag ska vara ärlig. Haha!


Life's Good

Äntligen är min tv på plats. Är mitt uppe i Avatar (var bara tvungen att inviga den med den underbara filmen), men tog bara paus för att blogga lite. Okej, skrev typ 2 rader. Kom på att jag inte har så mycket mer att skriva, ha-ha. Tudelu!


Nerve Damage

Första juli idag, hur sjukt är inte det? Cityfestivalen här i fina lilla Västerås börjar i alla fall idag, så ska kanske ner en sväng med Matilda när hon har slutat jobba (hoppas att du inte är alltför trött hihi). Ni får ta och lyssna på henne idag kl. 13.00-15.00 på 93,7 MHz tycker jag!!! Annars får ni smisk. Nej då, skoja bara. Men hon är superduktig!

Nu ska jag göra något vettigt och för mig är det typ.. Titta på tv. Ha-ha. PUSS


RSS 2.0
Min profilbild