Tralalala

Klippte mig i fingret idag, smart tjej alltså!
Och om en vecka är det studentkryssning som gäller, om jag är taggad? OM jag är!

Jag älskar tröjan, jag lever i den. Nästan i alla fall.

Prepare to be shocked!

Vet ni vart jag ska någonstans imorgon? Jag ska till.. Vänta, vänta, väntaaaa.............. TANDLÄKAREN!!! 08.00 på morgonen. Borde lägga till en ny kategori "Daniela i tandläkarstolen" eller "Mina tandläkarbesök". Rolig jag är. Inte? Nej, okej. Hmm.. Egentligen borde jag inte gnälla så som jag gör, de gör ju mina tänder fina. Har nog hellre "lite" ont i dem än att de ser ut som de gjorde innan. Usch. Så, TACK! Jag älskar det ni gör för mina små tandisar.

Så jag missar den första lektionen med tvåorna, men den andra ska jag allt hinna tillbaka till om tandläkaren inte vill ha kvar mig hela förmiddagen. Efter det drar jag ner på stan och möter upp Rebecca för att hämta min fina studenttröja som hon var (är) supersöt och hämtade i skolan idag. Hihi.

Ikväll ska jag göra ingenting.. Jo, grädda våfflor till mig själv! Det är ju trots allt våffeldagen. 2delu!

Blah blah blah

Måste säga att små femteklassare faktiskt är förvånansvärt snälla under nationella prov i engelska. Vaktade nämligen några stycken idag, riktigt gulliga. Jo, så praktiken går framåt med andra ord. Det var väl allt jag hade att säga.


I knew I wouldn't forget you
And so I went and let you blow my mind

Hey, Soul Sister

Konrad suger. Men det gör inte ni! ♥


Nära nu alltså!







Tjocktröjorna fick vi inte tyvärr, de var inte sorterade. MORR! He-he.

Jepp

Min uppdatering är underbar.

Godnatt.

100 dagar kvar!

Känns väldigt märkligt måste jag säga.. Om 100 dagar tar jag studenten. Och sen då? Well, inget jag ska tänka på ikväll. För ikväll ska jag bara ha kul med världens finaste vänner! Börjar med lite förfest hos Miranda och sedan  drar vi ner till Pluto där 100-dagarsfesten håller hus. Har faktiskt inga problem med vilken klädsel jag ska ha, däremot vet jag inte hur jag ska sminka mig. Tror jag kör på lite sotade ögon.. Och om vädret tillåter (vilket det ser ut att göra nu!) så ska jag ha lockar i håret. Skriv upp det så ni kommer ihåg! Ha-ha.

Matilda kommer hit om ungefär 4 timmar.. Åh, jag som hatar att vänta! Det är i stunder som dessa man önskar att man kunde spola fram tiden.. Men men, SKÅL!



Hello Seattle

Idag drog jag och Matilda till solariumet en liten sväng, sen åkte vi hem till mig där jag färgade hennes hår svart som natten och efter det kletade vi in oss i en varsin ansiktsmask. Söta tjejer alltså! Hela ansiktet blir som bedövat, haha. En ta hand om dig själv-dag med andra ord, alltid trevligt det. Och imorgon blir det stan med henne och Rebecca, är i behov av att köpa lite saker. Nu ropar duschen på mig.. Jo, jag lovar att den gjorde det!

Jag vet att man kan bli kär i musik, jag blir det ofta. Och det hände mig precis när jag lyssnade igenom Owl City's album. Spår nummer 5, Hello Seattle (Remix) - Amazing!



Nyrenoverat

Gjorde precis om bloggen som ni kanske ser. Lånade grunden från en bloggdesign-sida, men satt och snickrade själv på headern inatt. Måste säga att jag är ganska nöjd, för tillfället i alla fall. Så såhär får det se ut ett tag!

Just nu sitter jag här med världens jobbigaste huvudvärk och kikar på Two and a Half Men. Behöver knappt någon bas när jag lyssnar på musik för mitt huvud dunkar på ordentligt ändå. He-he. Imorgon ska jag  agera frisör och färga håret på fina Matilda. Ska nog klippa till min snelugg lite också.

ÅH, DUMMA HUVUD!!

RSS 2.0
Min profilbild