Annandagen

Började precis föra över alla mina filmer från datorn till min externa hårddisk som jag fick av Markus i julklapp (tusen tack!!), heh.. Det kommer nog ta ett tag med tanke på att det står "227 minuter kvar" nu. Och då har jag ändå rensat bort en del! Jag har haft en jättemysig jul och fick jättefina julklappar, tack allihopa! ♥ Snacka om att jag är shoppingsugen nu.. Men jag ska försöka spara, försöka.

Nu ska jag ta och kika på lite One Tree Hill medan jag väntar på att filmerna överförs.. Wow, "219 minuter kvar"..



221209

Jag spenderar dan före dan före dopparedan med pizza, Pepsi och massor av gamla One Tree Hill avsnitt. Jag har faktiskt hunnit med att städa lite också, men resten av dagen kommer nog att se ut såhär tror jag. Igår var jag nere på stan med Markus och inhandlade de sista julklapparna, äntligen är det avklarat. Imorgon ska vi äta lite lunch på dagen här hos mamma, sen åker vi till pappa på kvällen och så bär det av till Stockholm på torsdag förmiddag. Jag längtar faktiskt till att få sitta där och kika på Kalle Anka. Jag kommer förmodligen inte skriva så mycket alls de kommande dagarna.. Så jag passar på att önska er en riktigt god jul! ♥





You say hello, inside I'm screaming I love you
You say goodnight, in my mind I'm sleeping next to you

Julshopping

Här är min julklänning! Okej, den var kanske inte så snygg på bilden.. Men den är faktiskt jättesnygg i verkligheten. Tror dock att det är lite mycket för puffärmar för min smak, så det ska jag försöka ordna på något sätt. Röda naglar, lite smycken och ett par svarta klackar på det och voilá! Nu ska jag slå in en julklapp som inte Vero Moda slog in åt mig, jag som är sämst på att slå in..



Let it snow, let it snow, let it snow

Västerås är just nu helt täckt av ett tjockt snötäcke. Kanske blir min önskan uppfylld ändå, att vi får en vit jul. Handlade tre stycken julklappar igår, nästa del tar jag imorgon då jag och Matilda ska ner på stan igen. Och den sista delen tar jag när Markus kommer hem. Måste även titta på någon fin julklapp till mig själv, måste ju ha lite nytt att ha på sig.. Nu slutar snart den här lektionen, sen ska vi få äta jullbord. Mumsigt!


Hej hej, hemskt mycket hej

Först och främst måste jag bara säga (läs skrika): VIK VANN ÖVER LEKSAND IGÅR!! Och imorgon åker jag och mina flickor + massa andra söta VIKare dit för ännu ett möte med dem. Jag ska inte hoppas alltför mycket, men jag hoppas! ♥

Nu till det andra: Anledningen till att jag inte har uppdaterat någonting alls sedan i söndags är att jag har jobbat med det som nämndes i det inlägget hela veckan, alltså damernas Innebandy VM. Så det har varit sängen som har gällt direkt när man kommit hem. Men nu är det bara två dagar kvar av den här upplevelsen och jag längtar inte direkt tillbaka till de vanliga lektionerna, det här är så otroligt kul. Jag tror dock att jag kan stå ut med 4 skoldagar, för sen är det ju faktiskt jullov! Härligt värre alltså.

Och till sist: TAGGA!!


Innebandy VM

Vi duktiga medie elever fick för ett tag sedan en förfrågan om att jobba på damernas innebandy VM. Vem säger nej till en sådan sak? Precis. Så hela veckan som kommer är det jobba som gäller för vår del.

Oj, ska möta Rebecca om 10 minuter så måste kila! Skriver mer sen.

RSS 2.0
Min profilbild