hope

I fredags blev det lite firande för Matilda nere i lokalen hos henne. Hoppas du gillade din present! ;) Eller who am I kidding? Jag vet att du älskar den! Därefter drog vi oss mot Silk och dansade loss. Riktigt trevlig kväll! Nästa lördag är det min tur att fylla 19. Och som det ser ut nu är det Pluto och White Night som står på schemat. Dock vill jag ha min nya svarta klänning!! Hehe. Ännu en helg att se fram emot med andra ord!

Gårdagen bjöd på lite shopping i Tuna Park med pappa, Maggan och Madde. Inhandlade bland annat en snygg halsduk, en tvåfingersring och väggbokstäver. Ni vet såna där. Bilden nedanför förklarar nog! Realappen syns också. Fick även för tidiga presentpengar av pappa som jag förmodligen kommer att köpa en Bluray spelare för. Hihi.

Inatt, klockan tre (när jag sover som godast och ska upp cirka en timme senare) tar min mamma flyget till Chicago och blir borta i tio dagar. Går an att vara ensam under en kväll eller två, men tio dagar? No way. Så tar nog mitt pick och pack och åker till pappa. Kommer sakna min mammsi!

Nu börjar det kännas att jag har varit vaken sen fem imorse. Då var jag duktig drog och jobbade till tio. Gäller att ta vara på de dagarna jag får nu.. Nog om det. Nu måste jag snart sova innan jag svimmar.


happy birthday, yeeey

Idag är det ingen vanlig dag, för det är Matildas födelsedag! 365 dagar kvar till 20, då jävlar! Men först och främst: FREDAG! ♥ Puss på dig wasabi

hm

Det positiva med dagen: Såg att VIK hade vunnit med 4-3 mot Malmö igår, bra där! Och min lön kom inte in som den skulle igår.. Fixat nu, bra där.

Det negativa med dagen: Har inget jobb längre från och med nästa fredag. Inte bra där.

Just ja, något mer som är bra med dagen är att jag ska åka och hämta ut mitt paket med mina träningsbyxor i och att jag ska titta på Gossip Girl när jag kommer hem sen. Får nog köpa lite choklad för att trösta mig lite extra..

Hejdå.

Classified träningsbyxor

Klicka hem, eller inte klicka hem? Klicka hem.


Dum av dig

Vad tycker ni om min uppdatering? Rolig va? Hehe. Har inte så mycket att skriva om dagarna tyvärr. Men nu har jag lite på hjärtat faktiskt! Lönespecen kom i torsdags, såg helt okej ut alltså. Så nu har jag räkningar, presenter och sådant smått och gott att betala.. Men största delen av min shopping får vänta tills nästa lördag då jag, pappa och (kanske) Markus ska åka till Stockholm. Den helgen ska även Matilda firas som bara den! Mh-mh-mh. Så nu kan gärna den här kommande jobbarveckan springa iväg lika fort som alla andra har gjort!

What else.. Ingenting. Nu ska jag titta på The Vampire Diaries.

Jo, kom ihåg att livet är inte dagarna som passerar, det är dagarna du minns! Puss


engel

Sitter just nu och drogar Rasmus Seebachs låt Engel, förstår knappt vad han sjunger.. Men det spelar ingen som helst roll, så fin! Vet ni vad jag ska göra nu? Betala räkningar. Jäklar, vad vuxet det låter. Helgen har varit både bra och dålig. Samma med matchen i fredags, när inte Andreas Lindh reste sig på flera minuter efter att ha fått en armbåge rakt i huvudet tystnade hela ABB Arena. När han med hjälp tillslut kunde ställa sig upp drogs en suck av lättnad genom hela arenan. Usch, vad hemskt det var..

Nu till roligare saker, klickade precis hem en present till en blivande 19-åring. Hihi! Har inte så mycket mer att berätta.. PUSS!

gratis är gott

Är det bara jag som fått hem en biobiljett från Västerås Stad? Eller ja, ett blad där det står en länk till en sida där man ska besvara en enkät som handlar om utbildning och arbete. Klagar inte, gratis bio är icke fel! Men man kan inte svara förrän imorgon, så det får jag ta då.

Redan onsdag imorgon, helt galet. Fredag närmar sig som vanligt med stormsteg. Hockey står på schemat, även lite andra saker EFTERÅT (bara Matilda som fattar varför jag skrev det med stora bokstäver). Hihi. 



And I don't know this could break my heart or save me


111010

Vet ni vad jag vill ha? Jul! Nu. Man har en sådan mysig känsla i kroppen då. Köpa julklappar till alla fina (och till sig själv.. hehe), klä granen, titta på Kalle Anka och äta massa god mat. Det längtar jag till. Men först ska jag fylla nitton, nitton tråkiga (fast själva åren har varit underbara), onödiga år. Allt man får börja göra är att lägga ner mer pengar på tråkiga saker. Hos tandläkaren, bussen.. Ja, det var det enda jag kom på nu. Hehe. Varför kan man inte bara bli 20 år direkt? Nej, då ska man sitta och vänta i ett helt år på det. Jag vill ju börja betala för saker man har nytta av i livet, alkohol! Hahaha, nej skämt och sido. Kanske. Typ. Ibland. Haha!! Jag har inte alla indianer med i kanoten idag känner jag. De flesta stannade hemma i sina tält. Skulle jag också ha gjort.

Hm.. Att betala hos tandläkaren hade i och för sig varit värt efter det jobbet de har lagt ner på mina tänder, helt klart.

PUSS


Det sög ju

Missade 10:10 10/10/10! Skulle ju inte göra det. Haha, whatever. Mh-mh-mh. Fin söndag annars, jobbade ju några timmar på dagen. Och nu såhär efteråt känns det inte jobbigt alls. Snarare tvärtom.

Värt inlägg :) Puss och hej.

hard work wooork..

Imorgon ska jag jobba helg för första gången i mitt liv. Börjar i och för sig inte förrän 12 och ska bara vara där i ett par timmar eller tre, men ändå. Och på måndag börjar jag 5, FEM NOLLNOLL!! Men jag ska INTE klaga, säg åt mig att lägga ner nu! Jag kan skatta mig lycklig som har ett jobb, det vet jag. Så nu ska jag sluta.

Och hockeyn igår gick inge vidare, 3-0 till Växjö. Men vet ni vad? Det skiter jag i. För vi vann mot både Leksand och Örebro borta. Och det kommer jag leva på ett bra tag.

Vad ska man göra nu då? Blir deprimerad av vädret. Så en massa filmer och sängläge blir det nog. Puss!

Rock by Sweden

Ja lönen kommer ju om 18 dagar hehe.. Sååå sugen på något av armbanden. 690 kr styck. Ringen 390 kronor.




så göra vi när vi krossar örebro!

Mh-mh-mh!! Egentligen skulle jag och Matilda också ha suttit på bussen som avgick klockan 17.00 igår från ABB Arena. Men det hann vi inte, för båda jobbade lite för länge. Det sög ju. Nästa gång ska vi meee!! 2-0 blev det till gulsvart, båda målen gjorda av Tobias Forsberg. Imorgon spelar de hemma mot Växjö.. Och vi tackar inte nej till ännu än vinst!


Shayne Ward!!

Har väntat läääänge, länge, länge på att han ska göra lite ny musik. Och nu kikade jag in på hans sida och såg att han släpper ett nytt album vid namn Obsession den 15:e november. Mh-mh-mh, glad jag blev nu.

Sådär lite dåligt, farligt, extremt jäkla snygg är han ju.

monki

Dagens inköp. Ett av många denna vecka, hehe. Men så söt!


Jigsaw's so boring it's a crime

Söndags-underhållning! Finns inget roligare. Stan nu, göra av med lite mer pengar.. Hehe.


lost tjej

En liten rolig kommentar som hördes på Frejagatan 1 igår.

Pappa: Din bror ska ut och parta ikväll.
Jag: Markus?


No shit!? Har jag fler bröder? Nä. Hur tänkte jag? Har varken alla årorna i vattnet, hästarna i besticklådan eller besticken i stallet märker jag. Som jag förövrigt har börjat säga hela tiden. Mh-mh-mh. Var någon mer rolig kommentar som jag slängde ur mig, men kommer inte ihåg vad det var. Det här inlägget har heller inte alla mjölkpaket i kylen. Skrattar åt mina egna skämt gör jag också. Örebro på onsdag, kommer vara stendö på jobbet på torsdag. Gör så att det är värt det nu älskade gulsvarta ishunkar. Loca, loca, loca, waka, waka, waka! Shakira har för bra låtar. Ciao!


RSS 2.0
Min profilbild