31/7

Orkade inte skriva något inlägg igår när jag kom hem. Vet ni hur rolig filmen var eller? Rekommenderas starkt av mig, se den om du tycker om att skratta!

Idag kände jag för att vara duktig, så tog mig en joggingtur i det (någorlunda) fina vädret. Men med min otur började det såklart spöregna när jag var bara några meter från dörren. Om jag hann bli blöt? Ja, det såg ut som om jag redan hade duschat.

Nu sitter jag bara här.. Lyssnar på lite musik och spelar Bejeweled Twist. Vilket liv jag har! Ikväll kommer min bror hit, vi ska äta tacos. Mums!

30/7

Ikväll blir det bio med mina favorittjejer Matilda och Rebecca, Ice Age 3 är det bestämt att vi ska se. Man har ju sett trailern och den verkar vara helt sjukt rolig, precis som de två tidigare filmerna. Uppdaterar kanske senare, ha en bra dag!


28/7

Ja då, jag lever. Men jag gör alldeles för lite om dagarna och min blogg skulle inte bli speciellt rolig om jag skrev samma saker i varje inlägg. "Hej, idag har jag inte gjort någonting speciellt. Sov, åt, kollade på Twilight, åt och sov." Ungefär så skulle det se ut.. Jag har nog sådan där bloggtorka man drabbas av ibland.

I stället bjuder jag er på två stycken teckningar jag ritade i 9:an, så länge sedan.. Undra om jag fortfarande kan? I sure hope so.


26/7

Jag hade det jättetrevligt igår (som jag sa att jag skulle ha), så kul att få återse några saknade ansikten. Tack för att jag fick komma Miranda! När alla som var 18 år eller äldre bestämde sig för att kila vidare mot krogen bestämde vi andra oss för att dra hem till Matilda på en otroligt tidig efterfest. Jag och Rebecca orkade inte ta oss hem så vi sov kvar hos vår söta Matilda. Innan vi åkte hem idag låg vi och kollade på 2 and a Half Men och var allmänt sega.

Om ungefär 50 minuter ska jag titta på Being Human, sen kanske på någon film eller något. Jag är för trött för att göra annat, gäspar så tårarna rinner.

25/7

Läste precis ut min bok, snyft.. Ska sitta här en stund och vakna till sen senare ska jag plocka ihop lite saker och kila mot Matilda. 18-års fest hos Miranda står det på schemat ikväll. Grattis söt! Kan inte tänka mig att det blir annat än jättetrevligt.

Här är min snygging förresten!


Tremble for my beloved - Collective Soul

24/7

Vad är det för speciellt med den här dagen? Jo, skolan börjar om exakt en månad (ta vara på de här dagarna nu Daniela!), det är jul om 5 månader (vill jag helst inte tänka på just nu) och sist men inte minst så står mitt andranamn skrivet i kalendern vilket betyder att jag har namnsdag. Så grattis Kristina och Kerstin!

Nu har jag precis duschat och ska snart börja fixa mig. Sen ska jag ner på stan med mamma och leta efter en snygg väska.. Eller ska jag vara duktig och spara pengar? Kanske, men jag behöver faktiskt en ny väska! Vi får se hur jag gör..

Ikväll ska jag, pappa, Markus, Maggan och en vän till pappa och hans döttrar ut och äta (jobbig mening det där blev). Det ska bli trevligt. Ha en bra dag allihopa!

23/7

Fick två par skor av mamma idag, hon är bäst.

Fuck diamonds, high heels are my best friends!

22/7

Hängde med pappa och gänget ut till Björnön idag. Var så skönt att komma ut och få lite sol (när den för en gångs skull vågar titta fram). Satt och läste lite också, vilket kanske inte var helt oväntat.

Pappas nya bil fick äran att komma med i det här inlägget också, ganska snygg? Eh, ja.

21/7

Läste ut min älskade bok igår, den var tusen gånger bättre än filmen ska jag säga er. Ville inte att den skulle ta slut.. Men snäll och underbar som min mamma är så köpte hon den andra boken till mig. Så nu har jag att göra igen, hi-hi.

Vad hände mer igår då? Marika ringde och frågade om jag ville komma ner och kolla på film med henne och Marcus, så så fick det bli. Riktigt trevligt var det! Det där söta jävla paret, får en att vilja vara kär igen..

Måste bara passa på att ge tummen upp till The Fray's nya album, där finns låtar helt i min smak!



"Han log det där sneda leendet som gav mig andnöd och fick mitt hjärta att stanna"

20/7

Har inte så mycket att säga just nu, slänger kanske upp något inlägg senare.. Tänkte bara ge Johanna ett stort grattis på sin 18-årsdag. GRATTIS! ♥

19/7

Kom precis hem från Matilda. Stackarn ville inte sova själv igår, så då kom jag till undsättning! Hoppas det hjälpte lite i alla fall, hi-hi! Vi kollade på massa Vänner-avsnitt, färgade hennes hår och pratade (såklart, vore konstigt annars). Puss på dig lillebil ♥

Blev ett kort inlägg idag, vill bara lägga mig och läsa min älskade bok! Kan verkligen inte sluta läsa, helt galet. För att citera Gollum: My preeecious!

17/7

Innan jag kilade ner på stan för att träffa Matilda idag så såg jag att vi hade fått post. Kan ni gissa hur glad jag blev när jag hittade ett brev om att min mobil var klar? Så nu har vi varit och hämtat ut den, äntligen säger jag bara!

Men som sagt, innan det drog jag ner på stan. Med mig hem fick jag en söt t-shirt och första delen ur Stephanie Meyer's Twilight-serie. Det var på tiden att jag köpte den, så länge som jag velat ha den. Som de flesta av er vet, så är jag ju helt besatt av filmen. Och eftersom böckerna oftast är bättre än filmerna, så väntar jag mig att de är bättre än bäst.



Bebis ♥

17/7

Skrev ju i förra inlägget att jag hoppades på en trevlig kväll. Trevlig var den med tanke på att man hade några söta vänner med sig, men rolig? Nej, inte speciellt. Jag kan inte göra annat än undra vad som händer med världen, när en kille som inte kan ha varit mer än 12 år kommer fram och frågar om vi har cider eller öl att bjuda dem på. Antar att jag inte är helt ensam om att vara orolig. Suck säger jag bara..

Men nog om det, fick precis ett litet sms från Matilda där hon frågade om jag ville gå på stan med henne imorgon (idag). Självklart vill jag det. Ska jag ta en sväng in på Scorett och kika om drömskorna jag såg i Stockholm finns? Nej, bad idea. Då kommer jag bara lägga mig på golvet och börja gråta och så får Matilda släpa ut mig därifrån. Som när man var liten och var inne i en leksaksaffär och inte fick något ni vet? Ha-ha!

Nu ska jag ta och slita mig härifrån för att gå och lägga mig i min sköna, stora säng. Det låter frestande, god natt!

16/7

Har precis ätit lite kyckling, gott var det (som alltid). Nu sitter jag och funderar på vad jag ska hitta på tills klockan blir halv 8.  Ska cykla iväg till Framnäs med Rebecca där vi ska träffa en massa folk. Får hoppas på en trevlig kväll! När jag kommer hem har jag i alla fall bestämt mig för att jag ska kolla på Twilight igen, för ungefär 20:de gången. Jag tröttnar aldrig, så är det bara.


Who wants to be ordinary in a crazy, mixed-up world?

15/7

Oj oj oj, det där var nog den bästa Harry Potter-filmen hittills. Nu har den sjunde och sista filmen höga krav på sig!

Undra vad jag ska hitta på nu då? Känner att jag vill skratta lite så kanske ska ta och kika på någon komedi.. Eller Jackass Number Two, den är ju riktigt underhållande!


15/7

Äntligen! Ikväll blir det till att gå på Harry Potter and the Half-Blood Prince, som jag har väntat! Nu låter jag som värsta nörden märker jag men det bryr jag mig inte om. Min söta kusin Marika har lyckats trolla fram gratis-biljetter, det är ju inte helt fel alltså.



14/7

Kvällens låt, helt underbar röst.


14/7

Är jag bra på att uppdatera? Nej inte så speciellt. Matilda kom hem i söndags, så på kvällen tog vi en sväng ut på våra cyklar. Vi pratade en massa som vanligt och planerade lite saker, det var precis vad jag behövde! ♥

Igår då? Jag, mamma och Lovisa tog en sväng ut till Tuna Park. Det är ju rea överallt på allt nu så jag tänkte "något måste jag ju hitta". Men nej då, åkte därifrån med en kort mörkblå tröja/jacka (som det inte var rea på och som även mamma betalade, puss), ett armband och en solpuder. Vågar man ens kalla det shopping? Tror inte det. Så det blir nog stan en sväng innan jag ska på nya Harry Potter-filmen med Marika. Jag tycker om de filmerna, sådetså.

Nu ska jag alldeles strax dra mig härifrån för att börja fixa mig. Efter det ska jag till Rebecca med Matilda där det blir grillning. Trion återförenas! Kan det bli bättre? Älskar er.

Förresten så har jag min egen Britney-konsert här hemma, sitter och lyssnar på alla hennes låtar. Är inte ett dugg avundsjuk på de som såg henne igår och kommer att se henne idag.. Jo, det är jag visst. Hon har varit min idol sen jag vet inte hur långt tillbaka. Har struntat i vad andra tyckt och tycker om henne, hon är grym!


My loneliness ain't killing me no more

9/7-11/7

Sådärja, nu är alla bilder inlagda. Det var jätteskönt att komma iväg och bara umgås med familjen. Älskar er!

Torsdag: Kryssning




Mina goda drickor och Markus Jägermeister, inte helt fel ju!


Fredag: Stockholm City



Lördag: Gröna Lund




Insane var bäst, namnet säger allt. Den var grym. Inget för dig som inte tycker om att få känslan man får i Fritt Fall!

9/7


Ciao!

9/7

Jag lyckades ta mig upp i tid, applåder! Är snart klar med packandet, har ungefär halva garderoben med mig. Förstår inte varför jag alltid måste ha med mig så mycket, ska ju bara vara borta tills på lördag. När vi är framme upptäcker jag säkert att jag glömt något ändå, det skulle inte förvåna mig. Nej, nu ska jag äta frukost och sedan fixa mig. Det bär av till huvudstaden kl 13.20, håll mig gärna sällskap. Hoppas ni klarar er utan mitt bloggandet, ha-ha! Ha det så bra allihopa ♥



Have you ever wondered which hurts the most?
Saying something and wishing you hadn't, or saying nothing and wishing you had?


8/7

Jag kunde nog inte hitta en äldre bild, kort ser jag också ut att vara. Men det spelar ingen roll. Det är fortfarande vi. Jag saknar er, jag saknar oss. Kom hem :( ♥

7/7

Jag är så trött på att sitta hemma, därför ska det blir så otroligt skönt att åka bort på torsdag. Tror inte att jag har nämnt det förresten.. Ska åka till Stockholm med mamma, Markus och Lovisa min lillasyster. Det blir först kryssning på torsdag, stan + shopping på fredag, Scandic hotell under natten och sist men inte minst Gröna Lund på lördag. Nice!

Nu ska jag kika vidare på OC.

6/7

Gjorde kokosbollar idag, jättelänge sen sist och hur gott som helst!


6/7

Förresten.. Tycker den här låten är rätt skön, den sätter sig på hjärnan. Men det kan väl inte bara vara jag som hör likheten mellan den och Chris Browns "Forever"?

6/7

Största delen av gårdagen spenderades i sängen, låg och kollade på första säsongen av The O.C. Var trogen tittare när det gick på tv, men nu ska jag titta om på det tänkte jag. Men vet ni? Jag tror faktiskt att jag tycker att Gossip Girl är snäppet bättre..

Nu ska jag (försöka) städa mitt rum, vi får väl se hur det går. Ska nog gå bra med musik på högsta volym! Just ja, jag fyller 18 om 4 månader. Inte långt kvar alls ju.

4/7

Gårdagen
Blev först en grill-förfest hos Ida, som jag nämnde förut, vilket var mycket trevligt. Vid 8-snåret drog vi oss ner mot Power Meet. Träffade en massa söta människor och vädret var helt perfekt innan himmelen blev helt svart. Jag har då aldrig varit med om ett värre oväder i alla fall. Och har heller aldrig varit ett stort fan av blixt och åska, så ska jag vara helt ärlig var jag riktigt rädd. Usch! Men trots det dåliga vädret så hade jag en otroligt trevlig kväll med alla fina flickor och pojkar. Tack!

Fick förresten sms av Matilda för exakt 25 minuter sedan. Jag saknar henne så otroligt mycket, och hon saknar mig med. Det ni! Ha-ha. Hon ska åka vattenskoter på måndag.. Nej men jag är inge avundsjuk. Inte alls. Bara lite. Mycket. Men jag älskar dig ändå!

Just nu sitter jag och kollar på Star Wars som går på tv. Snart ska jag snart äta grillat med potatissallad, det slår ju aldrig fel. Ha en fin lördagskväll!


Regn, regn, regn. Well, det kanske behövdes..

3/7

Tog precis en dusch på 15 (!!) grader.. Iskallt, men i efterhand helt värt lidandet. Nu kanske jag är nedkyld för någon timme framöver i alla fall. Jag ska snart ta mitt pick och pack och cykla iväg till Rebecca, sen kilar vi vidare till Ida vid 4-5. Därefter drar vi ner med henne och folket till Power Meet. Ser ut att bli en riktigt bra fredagskväll.


I fell in love with the DJ

2/7

Förlåt för den dåliga uppdateringen, hoppas inte att ni har saknat mig alltför mycket. Åkte ut till mormor och morfars sommarstuga i måndags och glömde helt bort att blogga innan vi åkte. Men nu, tusen myggbett och en bränd rygg senare är jag hemma och lite bilder kommer förmodligen upp om ett tag.

Förövrigt är Power Big Meet här i vår lilla stad igen (som vanligt). Ska ner med Rebecca (+ lite annat folk ?) imorgonkväll, men innan det blir det förgrillfest hos Ida. Puss på det! Nu ska jag ägna mig åt att göra ingenting, det är skönt.



RSS 2.0
Min profilbild