Skolan ♥

Var på dop igår i Stockholm, det var mina små söta bebis-tvilling-kusiner Anna och Nora som blev döpta. Gulligt var det! Somnade i bilen påväg hem som vanligt. Men inte så konstigt när jag gick upp vid 8.. Morgontrött? Ja.

I alla fall, skolan är precis vad jag vill till nu, till mina fina vänner. Sa väl att jag skulle skriva om det i varje inlägg? Här under är en halvbra bild på en klänning jag köpte i fredags efter mycket om och men. Hade den igår, och kommer förmodligen ha den på studentkvällen. Den har inga axelband, så får se om den vill hålla sig uppe hela kvällen, he-he. Skor är redan bestämt, Converse ♥ Annars säger mina fötter aj aj.

För att fördriva denna tråkiga söndag ska jag alldeles strax titta på Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief (kom de inte på en längre titel?) som verkar vara en film helt i min smak. Sen att han är dåligt snygg är bara ett plus. Imorgon: Skolan och träning inför utklädnadsshowen på onsdag, därefter stan och solning. Kommer se ut som en snögubbe i min vita klänning annars! Åh, filmen är inte klar förrän om en timme.... Får väl mata mina djur i Zoo Paradise så länge då. Älskar hur nördig jag är.



All night long


!!


Holy crap

Vi tar studenten. Snart. Nästnästa vecka. Det är fan sjukt. Men det är inte riktigt lika läskigt längre.. För jag har (kanskeeee, hoppashoppashoppas) jobb. Inte sommarjobbet som jag nämnde förut, utan ett riktigt jobb. Det är också sjukt. "Är du ledig idag?" "Nej, jag jobbar." Shit pomfritt. Måste bara skriva hur mycket jag äääälskar alla söta bebisar i klassen också. Kommer säkert att tjata om det i varje inlägg (ja, oj vad många jag skriver) framöver. Men skulle utan tvekan gå flera år till med er, snacka om att ni har gjort det värt att komma till skolan varje dag de här tre åren. LOVE YOU

Vet ni? Vi har bara festen kvar!!


buhu

Tittade på de sista avsnitten (för säsongen) av Gossip Girl och One Tree Hill tidigare idag. Och nu är min fråga: Varför, varför, varför blev två av mina favoritkaraktärer i OTH skjutna och en i GG? Båda slutade med det också såklart. Tur att det går megabra för Sverige i hockeyn, annars hade den här tisdagen inte varit rolig. Puss eller något.

Memories never die

  

  
  


Drömmisar

En vacker dag ska ni få sitta på mina fötter, bara så att ni vet!


Happy

När jag vaknade imorse trodde jag att den här dagen skulle bli jätteseg. Men tänk så fel jag hade. Tog bussen till skolan med Matilda där vi först hade lite möte om utklädnadsshowen, sen satte vi oss och gjorde klart vår fina studentkalender och tejpade upp den i uppehållsrummet som ni ser här nedan. Hade även generalrepetition inför treornas projekt och det gick bra. Imorgon ska vi visa filmen i aulan.. Kommer de skratta eller skrika? Det är frågan. Efter skolan kilade jag, Matilda och Hanna ner på stan och gick runt där en stund. Hittade ett somrigt linne inne på Bikbok som fick följa med mig hem, snäll jag är va?

Och sist men inte minst.. Nu på kvällen när jag sitter och har som tråkigast. Så bestämde jag mig för att kolla min mail (har inte varit så noggrann med att kolla den nu eftersom jag trodde att det var försent) och vad ser jag inte där, om inte ett mail om att jag erbjudits om sommarjobb?! GLAD TJEJ! Åh, så glad att jag studsade runt ett tag efteråt. Jag som trodde att jag skulle vara helt utan pengar i sommar.. Men inte då! Nu är jag inte sååå rädd för att ta studenten längre, forfarande rädd.. Men inte såå rädd. Puss från Västerås gladaste tjej!

I'm a happy happy girl with a happy, happy smile lalalala




Solen ♥

Och så var ännu en helg över då. Bara jag som tycker att tiden går för fort? He-he. Jag var en av de få jag känner som satt hemma och tog det lugnt. Var här hemma och hade trevligt med mamma och Lovisa i fredags och igår åkte jag till pappa. Han hade köpt fantastiskt underbara Avatar så jag fick njuta av den på 50" tv. Är det möjligt att den blir bättre och bättre ju fler gånger jag ser den? Okej, nu ska jag sluta nörda. Sov kvar där och vaknade till solsken och blå himmel. Satte mig ute på balkongen och solade och blev kvar där ute i ett par timmar. Snacka om att jag har saknat solen och den där brännande känslan i huden. Jag ska inte under några omständigheter klaga på att det är för varmt i sommar. Om jag någon gång skulle göra det.. Ja, då får ni slå mig. Jag ska tänka tillbaka på hur fruktansvärt kallt det har varit hela vintern, och att jag hellre svettas än fryser så det gör ont. Som när jag och tjejerna var ute och filmade på Björnön, när jag verkligen trodde att mina tår skulle gå av för att de var så kalla. Ingen trevlig känsla. Nej, eftersom den här vintern har varit så här vintrig.. Så får vädergudarna fan ta och gottgöra mig med en riktigt somrig sommar!!


Bild från Kreta -08, saknar sådär lite lagom mycket.

RSS 2.0
Min profilbild