Och vinnaren är..

Erik! Rösten, blicken.. Ja, allt. Så jäkla duktig är du. Spelar ingen roll vem som vinner sen, för mig har du redan vunnit. Punkt slut.


Fix you

Vaknade på helt fel sida av sängen imorse, otroligt irriterad var jag.. Varför vet jag inte. Men som tur är så har man världens knasigaste kompisar, så det sura höll inte i sig alltför länge.

Tröstade mig i alla fall med lite shopping sen, eller tröstade och tröstade.. Hade bestämt redan förra veckan att jag skulle köpa lite saker idag så då passade det ju bra. Däremot blev det inte riktigt de sakerna jag tänkt mig (förutom jeansleggingsen).. Skulle ha köpt någon baströja också, men så blev det inte. Istället köpte jag två sjukt snygga armband och den tredje Twilight-boken. Men inte ångrar jag det, här ska läsas!

Men innan dess ska jag ta och titta på lite Gossip Girl. Och ikväll blir det Idol + tacos, kan det bli bättre? Dagen som började så dåligt fick ett lyckligt slut, ha-ha.


VIK-Malmö

Just nu sitter jag här med Matilda, eller ja.. Hon sitter i min säng och spelar Rollercoaster på min mobil, och jag spelar Rollercoaster här på datorn. Beroende? Haha, lite kanske. Om 2 timmar börjar i alla fall hockeyn, det är något jag ser fram emot kan jag säga er.

Har inte så mycket mer att skriva.. Hehe, hörs.

Bild från förra säsongen.

Hehe

Har spenderat den här tråkiga söndagen åt att titta på serien Royal Pains, riktigt bra faktiskt. Hm, undra hur många serier jag följer nu egentligen? Gossip Girl, One Tree Hill, House, Grey's Anatomy, Kyle XY, The Vampire Diaries, True Blood, Two and a Half Men, Being Human.. Glömde jag någon? Just ja, Prison Break också såklart.. Har några avsnitt kvar att kika på där. Haha, lite onödigt vetande bara!

Ska väl ta och läsa lite i "Mig äger ingen" nu, vill inte men måste. Dumma svenska uppgift... Någon som vill byta? Ingen? Nähe, okej.. Ge mig tisdagkväll istället då.



På hösten faller löven..


Twi to the light

Tittade inte på Idol som jag sa att jag skulle göra, började titta på Twilight istället. Otippat? Nej, det kan jag inte påstå. Älskar den verkligen, den finns där för mig och den sviker mig aldrig! Ha-ha.


Three points

Rebecca körde hem mig från hockeyn igår.. Och vet ni? Jag överlevde faktiskt! Nej då gumman, du var superduktig på att köra tycker jag. Orkade aldrig skriva när jag kom hem, var sjukt trött så tittade bara på True Blood sen somnade jag. Det var väl inte världens roligaste match men vinsten behövde vi mer än något annat.

Undra vad jag ska hitta på nu? Titta på gårdagens avsnitt av Idol kanske.. Ja, så får det bli.



Like oh my god

Ikväll är det hockey, det är allt jag hinner skriva. Det är faktiskt allt jag orkar tänka på just nu, den tanken håller mig vaken. Eller vid liv. Nej då, jag har andra saker att leva för också förstås! Nu måste jag rita klart mitt bildmanus.. Ska göra en kort och tecknad version av Twilight. Fint det kommer bli, eller kanske inte.


All I want

En av skolveckans två segaste dagar avklarad, skönt. Imorgon är det bara Multimedia och lite redovisning på svenskan som gäller, också otroligt skönt. Köpte förresten tröjan jag la upp bild på i förra inlägget, får väl lämna tillbaka den om jag ångrar mig. Men det tror jag inte att jag kommer göra faktiskt.. Eller? Hm, nej jag behåller den! Så, nu är det bestämt.

Nu ska jag lägga mig i min sköna säng och läsa vår tråkiga bok som vi fått i uppgift att läsa i svenskan. Jag tycker om att läsa, eller jag älskar att läsa rättare sagt. Men den här boken är verkligen inte bra, jag förstår mig inte på den alls. Det enda som är bra med den är att den utspelar sig i Västerås. Men men, när jag är klar ska jag belöna mig själv med det andra avsnittet av Gossip Girl (haaa-ha Johanna!) och efter det lite Idol. Ha en trevlig kväll!

Help me

Köpa, eller inte köpa?


Tomorrow's a brand new day

Och så var ännu en helg över då.. Har som sagt slitit med städandet både igår och idag, men tog det mesta igår så det var inte så mycket kvar att göra idag. Nu i efterhand var det helt värt det, att göra några kära familjemedlemmar glada och tjäna pengar på samma gång är fint det! Nu ska jag bara försöka att inte shoppa upp allt på en gång.. Wish me luck!

Imorgon är det måndag igen och jag kan nästan sätta mitt liv på att den veckan kommer försvinna lika fort som den här har gjort. Det är ju bra på sina sätt, men ibland önskar man bara att tiden kunde stanna för ett tag..



Brand New Day - Forty Foot Echo

Awesome

Jag ska snart gå och lägga mig och sova faktiskt, kanske kolla på någon film innan om jag orkar.. Ska nämligen upp runt 9 imorgon för att komma igång med städandet. Tar hälften imorgon, hälften på söndag.. Det låter som ett bra upplägg tycker jag.  Vem tackar nej till 2000 keeeronor? Inte jag i alla fall!

Och förresten så får den här låten bli kvällens/veckans låt, han är ju för jävla duktig alltså. Frisyren kan ju diskuteras däremot..


Isn't it obvious?

Trots förlusten igår så har mitt humör varit rätt okej ändå. Vi som var där vet att VIK var det laget som spelade bäst. 5252 personer vet det, innerst inne vet de det vad de än säger. Det vet jag.




Visst är min älg fin förresten? Hehe.

Taggningsmoment

Johanna tyckte att jag har varit lite dålig med uppdateringen och det kan jag ju hålla med henne om! Men eftersom jag ändå bara sitter och funderar på vad jag ska göra för tecknad film nu på vår Multimedia-lektion.. Så tänkte jag att jag lika gärna kan ta och skriva.

Idag är dagen jag längtat efter hela sommaren! Nämligen säsongspremiären av allsvenskan.. Och kunde starten bli bättre? Älskade VIK mot Leksand! Bara 8 timmar och 20 minuter kvar nu. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge sägs det.


Wake me up when September ends

Kände att jag snodde din rubrik som du hade för ett tag sedan Matilda, men det får du stå ut med! För herre min skapare vad jag längtar efter oktober, månaden kommer nämligen att bli fullspäckad.

Örebro-resa med Matilda och Rebecca den 16/10.
Klassfest hos Rebecca (obestämt datum).
Inflyttningsfest i pappas och Maggans nya lägenhet (obestämt datum).
Matilda fyller 18 (!!) den 27/10.
Kryssning med den nyfyllda 18-åringen den 30/10.


Om jag är taggad?
- Ja, till tusen.


090909

Ibland är en dröm det finaste man har



Blog drought

Det händer verkligen ingenting i mitt liv just nu som är tillräckligt intressant att veta. Mina dagar kan beskrivas kort: Skola, dator, TV och sedan sova. Låter det kul? Nej, det tycker inte jag heller. Jag måste börja ta mina joggingturer igen, innan det blir för kallt. Man känner sig ju så duktig efteråt sen.. Och musiken strömmandes in i öronen får man förstås inte glömma! Musik gör livet bättre, så är det bara.

Och på tala om musik, så börjar ju Idol 2009 ikväll som de flesta säkert inte har missat. Auditionerna är utan tvekan roligast tycker jag, att se vissa personer skämma ut sig inför hela Sverige är helt underbart underhållande. Nu ska jag springa in i duschen så fort som möjligt, för jag fryser ihjäl lite halvt.


Mad - Ne-Yo


Irreplaceable

Damn girl! I love you


Break me down

Var hos tandläkaren och spände tandställningen idag. De satte fast fästena på underkäken också, så jag ska dit nästa torsdag igen (!!) och sätta fast bågen. Känns som att jag är där in princip hela tiden, blir väl kanske så för alla som har tandställning i och för sig.

Mor min åkte iväg på kryssning idag och kommer hem imorgon, alltså sitter jag här i min ensamhet med huvudvärk, tandvärk, någon slags halv-frossa och ja.. En gäspande mun. Jag funderar på om jag ska kika på Day After Tomorrow som börjar kl. 21, men tror att jag svimmar vilken sekund som helst så blir nog till att sova istället.. Har ju sett den ett X antal gånger förut ändå så. Fick förresten mitt efterlängtade seriekort idag, 2 veckor kvar till premiärmatchen.. Håll ut!


Swear it all over again..

Already gone

Känner att skrivarglöden är enorm nu för tiden.. Eller kanske inte. Krossade i alla fall MP07A i brännboll idag.. Vad kan man säga mer än att B klassen är och förblir den bästa? Inte mycket.

När jag kom hem låg det ett par nya hörlurar på mitt skrivbord, tack mammsen! ♥ Ska inte slarva bort de här också. Dead By April ska få inviga dem ikväll! Ska snart hoppa in i duschen, därefter blir det Two and a Half Men tittande som vanligt sedan sängen. Är så sjukt trött. Imorgon eftermiddag ska jag till tandläkaren igen, yippee-ki-yay, motherfucker.. Och på tala om ingenting så vill jag shoppa höstkläder.


Förresten, jag har bestämt formen på mitt lilla hjärta nu, så här ska det se ut.. Sockersött.

RSS 2.0
Min profilbild