Lite mer shopping..

.. + nya hårfärgen och en fin ruta i ansiktet!


Dagens fina inköp ser ni här nedan.. I'm in love again! Ha-ha.


F18

Grattis Matilda på din 18-års dag!!
På fredag åker vi iväg och dansar på Östersjön hela natten lång, hur låter det? I can't wait!



Down

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Hm.. Beställde aldrig stövlarna från USA som jag nämnde förut, har hittat ett par andra snyggingar här i Sverige som jag ska köpa någon dag nästa vecka. Lite annat roligt som händer under den kommande veckan är att Matilda fyller 18 år på tisdag, kryssning med henne, mamma + några till på fredag och inflyttningsfest hos pappa på lördag. Kan ju säga att det kommer att bli ett bra höstlov. Och bortsett från att VIK åkte på sin tredje raka förlust hemma mot Bofors igår så mår jag rätt bra. Får väl se till att tända nya hopp tills på onsdag då de möter Borås. Man vet aldrig, det kan ju gå..


Onödigt

Och så var tisdagen avklarad då, 3 dagar kvar sen får vi vårt välförtjänade höstlov. Känner att lite ledighet behövs! Har inte så mycket att skriva egentligen, mer än att jag måste färga håret snart. Haha, intressant. Äh, det här blev inge bra alls. Jag vill på match.


En sista sak bara, här har ni min önskelista!

Livin’ in sin is the new thing

Hon är helt grym alltså. Det här får bli dagens låt!


......

Vad fan hände? Nu får fan Edward Cullen stå för underhållningen.. Så Twilight-tittande blir det nu därefter ska jag sova! Punkt slut.




PS. HATA, HATA, HATA ÖREBRO!

Kissemissar

Här har ni dem! Den ena vägrade kolla in i kameran och den andra posade för fulla muggar.






Waaah

Gårdagen var otroligt fin, men nu är alla mina sinnen inställda på morgondagen. Då drar nämligen jag och mina flickor + 200-300 andra VIKare mot Örebro. Om cirka 24 timmar har vi kommit fram.. Åh, jag vill åka nu!

Just nu sitter jag hemma hos min pappa. Han och resten av kompaniet åkte nämligen iväg på kryssning idag, så jag fick vara lite kattvakt. De är så söta, kan slänga upp någon bild eller två sen. Nej, nu ska jag gå och mysa med dem och sen ge dem lite mat. Lånade bara pappas laptop lite snabbt för att kunna blogga bland annat.. Hoppas det är lugnt pappsen!
 


Det börjar närma sig..

Studentmössa, tjocktröja, tuta, champagneglas osh så vidare är nu beställt! 1498 kommer det att gå på, hehe.. Inte så billigt, men men.


Don't try to change me

Dålig uppdatering, fy skäms på mig! Jag och Matilda åkte och gymmade lite på Friskis och Svettis idag, riktigt skönt var det måste jag säga. Satsa på ett gymkort kanske? Hm. När jag kom hem tog jag ett varmt bad och nu sitter jag och kikar på Harry Potter and the Half Blood prince, hi-hi.

Imorgon är det en kort skoldag för MP07B's del, ska bara testa studentmössor (!!) och sedan har vi Multimedia.. Det kan man ju faktiskt stå ut med! Och så får vi ju inte glömma att det är hockey på kvällen också. Men mest av allt längtar jag till fredagens bortamatch, då jävlar.



He kissed my lips, I tasted your mouth
He pulled me in, I was disgusted with myself

Shoes are a girls best friend

Ska jag beställa? Ja jag tror faktiskt det, 30$ (228 svenska kronor) kan jag stå ut med att betala för dem.


091009

Vi bokade studentkryssningen i onsdags, så nu slipper jag oroa mig över att inte det ska bli fixat. Blev så otroligt stressad över det där snacket och det var jag nog inte ensam om. Alla blev helt hetsiga. Men men, var ju även till tandläkaren på eftermiddagen där.. För att citera Johanna: "Du är där mer än själva tandläkarna", haha. Fick i alla fall min nattbåge, gud vad söt jag är i den. Eller inte. Det gör så ont att jag får tårar i ögonen. Jag försöker tänka positivt, att det blir fint sen.. Men det går faktiskt inte.

Den här fredagen är lite speciell. Om en vecka åker jag och mina tjejer till Örebro för att titta på när VIK spöar dem, om tre veckor åker jag, Matilda, mamma mf.l. på kryssning och sist men inte minst så firar jag min artonde födelsedag om 4 veckor. De kommande helgerna kommer alltså vara toppen!

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, äta kyckling och kika på Idol. Och åker inte Camilla ut är nog det här det sista ni hör från mig.. Kanske. Nej då, jag skojar bara.

Life is life

Igår:
Rörlig bild
True Blood
Vinst för VIK borta mot AIK

Idag:
En månad kvar till min dag
Bild och form
Hälsopedagogik
Håltimme
Väntade i onödan på Projekt och företagande som vi ändå bara fick en hemtenta på
True Blood
Dusch
Läsa
Sova

Imorgon:
Projekt
Multimedia
Tandläkaren
Matilda
VIK-Mora

Mjau

Eh, kom inte på någon bättre rubrik.. Men men, hade en trevlig kväll i pappas och Maggans nya lägenhet igår. Riktigt mysig är den! Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, dagen har inte varit så värst händelserik. Ska alldeles strax äta Kinamat och kika på lite television. Ha en trevlig kväll!

MUMS!




Cold october

Usch vad snabbt temperaturen ute har fallit.. 0-gradigt när man ska ut på morgonen. Äh, får väl se det från den positiva sidan, nu kan man börja använda tjocka, mysiga halsdukar och vantar! Snön däremot behöver inte komma än på ett tag. Blir ändå bara slask.. Och så fryser det, och tinar, fryser, tinar.. Ja, ni vet. Inget jag ser fram emot direkt. Däremot när det blir riktigt mycket snö som håller sig, då kan det vara mysigt.

Nu ska jag bädda ner mig själv i sängen med min älskade bok, Ljudet av ditt hjärta. Läsa "lite" och sedan sova. Börjar i och för sig inte förrän 10 imorgon, men det är så skönt att sova länge.


Cause I'm trying so hard to hide, all of these feelings inside..

RSS 2.0
Min profilbild