life

Är inte bara förkyld längre.. Nej, nu har jag såklart feber också. Är helt slut i hela kroppen. Har varit sjuk en gång förut på nyårsafton (som jag kommer ihåg) och det var samma skit jag hade då. Bara att hoppas på att det ger sig tills imorgon, men det är svårt att hoppas när jag känner att jag blir sämre och sämre.

Är väl inte direkt den enda som är sjuk, men det här suuuuuger. Lider med oss. Nu ska jag snart fortsätta med det jag gjorde innan jag började skriva, alltså vänta på hockeyn som börjar kl. 21.00. Hockey är alltid en tröst, vilket även shopping är.. Så igår införskaffade jag mig ytterligare ett par skor till min samling. Ett par fina vita skinn Converse med lågt skaft. Kan inte använda dem förrän i vår/sommar i och för sig.. Men ni vet, den som väntar på något gott.... Tänker mig dem till jeansjacka, klänning och bruna ben. Mh, mh, mh! Kan det bli sommar snart eller?!

Fördriver tiden med en dusch nu, det brukar pigga upp lite!

29/12

Uhh.. Hela dagen igår sved och kliade det i näsan. Och självklart vaknar jag upp med en förkylning idag. Hade inte direkt mycket ork till att ta mig ut i kylan och bort från min varma säng.. Men jag tänkte, what the hell, det här är min sista jobbdag för i år. Men det blir nog inte mycket nyårsfirande för min del om jag mår såhär som jag gör nu. Helt yr i huvudet. Tre timmar till sen slutar du, stå ut Daniela!

Förstår inte alls att det är nytt år på lördag. Det är helt sjukt. Har haft ett riktigt bra år, med studenten som höjdpunkt. Fast och andra sidan var alla dagar med klassen helt galet roliga. Hur störda var vi inte? Saknar er så jäkla mycket alltså. MP07 i mitt hjärta. We will still be friends forever.

Nej, nu ska jag sluta låta så deprimerad. Fast när jag tänker på min säng skulle jag kunna börja gråta, haha. Och vet ni? Vi har faktiskt massvis att göra på jobbet. Så är jag ledig imorgon ;pPPpppP HAHAAA! Fy fan, nu är jag bara tråkig. Back to work!!

monday

Oj, oj, oj. Har verkligen haft noll tid till att skriva här! Har haft fullt upp med att äta, öppna julklappar och.. Öh ja, äta. Haha! Har fått så mycket fina julklappar. Shotglas, vanliga dricksglas (BLÅA!), bestick, en megamysig pyjamas, örhängen (till mitt fina armband), en mysig fleecefilt, världens gulligaste diskhandduk med glassar på, pengar och lite andra småsaker. Är så nöjd och glad över allt! Är nästan redo att flytta hemifrån nu, nästan..

Det tråkiga med de här högtiderna är att de tar slut så fruktansvärt fort. Man hinner knappt blinka så är det över. Skönt är dock att jag bara jobbar imorgon och onsdag sen är jag ledig tills på måndag igen. Behöver liite mer ledighet känner jag!

Vad mer? Jo, fick precis veta hur Matildas tatuering ska se ut. Snyggt kommer det bli! Jag vill också!! Morr. Nej, nu blir det dusch, tv-tittande därefter sömn. Upp, upp och iväääg imorgonbitti! Haha. 04.50 står klockan på, mysigt!!


Dan före dan

Glöm allt jag sa om att jag inte har några julkänslor. För det har jag nu! De kom fram när jag insåg att jag kommer vara lite ledig från arbetandet och ta det lugnt ett tag. Uppskattas! Nej hörrni, hörrni, hörrni här kan jag inte sitta. Nu måste jag verkligen slå in julklappar! Jobbigt att inte alla butiker slår in, för jag är inge duktig på sådant. Eller ibland är jag det. Whatever. Blir nog ingen uppesittarkväll för min del i alla fall, med tanke på att jag gick upp halv 5. Så dejtar nog Seeley Booth och gänget i Bones en stund sen sova sött. Skönhetssömnen behövs verkligen!

GOD JUL SÖTA VÄNNER!! Om jag inte hinner skriva något imorgon! PUSS

Christmas Lights

Mina julkänslor står just nu på noll. Tråkigt värre tycker jag. Har handlat klart alla julklappar, det är nästan 20 minusgrader och helt vitt ute och julmusiken strömmar ut ur högtalarna. Har till och med fått öppna två stycken julklappar som jag fick av mina kvinnor i lördags (TACK!! ♥). Allt detta, men känner ingen christmasfeeling alls. För tillfället. Fast nu fick jag reda på att vi ska koka knäck sen. Mums.

Kanske infinner sig känslorna snart? Jag hoppas det. Trist annars. Vill känna att jag har det där barnet i mig kvar. Nej, vet ni vad? På fredag är det Julafton, med god mat, fina julklappar, julgranar, pepparkakor, lussebullar och Kalle Anka klockan 15.00. Med julkänslor eller utan.

Ska snart slå in lite paket också, då tittar kanske känslorna fram..


torsdag

Jag längtar till helgen. Imorgon efter jobbet ska jag ha en ta-hand-om-mig-själv kväll. Vilket innebär hårfärgning (gillar min gråblonda utväxt), bad, tända ljus, ansiktsmask, massa filmer och ja.. Sånt mysigt! Och på lördag firar farmor och farfar 50 år gifta så vi ska äta på restaurang, sedan blir det hem till dem och ha lite minijulafton med min farbror + familj, eftersom de är utomlands över jul. Nej, jag är inte alls avundsjuk. Gillar att frysa. Efter det ska jag hem och ha ännu mer förtidsjulaftonsmys med Matilda och Rebecca. I like it. Lite Mysteriet på Greveholm står på schemat. Myyysigt! Tittade ju på det igår för övrigt, hahaha. Hade glömt bort hur kul det är. Nej, nu ska jag inte stå här och nörda utan gå och äta lite mat sen är det hard work work igen. Eller ja, vi har ingenting att göra. Haha! PUSS


15/12

Jag är så trött! Men en sak som får mig att bli lite piggare är att jag kommer vara ledig såhär i juletider. 27:e, 30:e och 7:e. Så då får jag en chans att andas in, andas uuuuuut.

Just nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem så vi kan åka och hämta ut min locktång som jag beställde häromdagen. Har lockat med plattången tidigare, vilket funkar jättebra. Men vill inte ha så stora lockar och det blir det med plattången. Så då tänkte jag att jag införskaffar mig en 19 mm locktång. Får väl visa resultat sen, någon gång. I framtiden.

Nej, nu får hon faktiskt komma. För jag vill krypa ner i sängen och titta på Bones och Mysteriet på Greveholm. Det är fan den bästa julkalendern genom tiderna. Den och När karusellerna sover. Så det så!


Vintern är bra vacker ändå

Slutade lite tidigare igår, och för första gången på.. Ja säkert hela veckan, hann jag se solen innan den försvann. Och vilka minnen från fjällen jag fick när jag såg denna vy. Var bara tvungen att ta ett kort (längesen jag kände så förresten), men tyvärr såg det bättre ut från mina ögon.

Nu ska jag egentligen ta mig ner på stan, men finner inte riktigt orken. Är så otroligt trött. Hela tiden. Som igår när jag låg och väntade på att Idol skulle börja igen 22.25.. I första reklamen tänkte jag "Men jag blundar lite bara". Ja, det gick ju bra. Vaknade halv 12 ungefär. Så missade med andra ord när Jay vann. Men glad blev jag i alla fall när jag kollade in Supernytt i mobilen.

Men nog om det, nu ska jag ta och försöka komma iväg.


Jay Smith vinner ikväll!!

Igår hann jag med att fortsätta med mitt julklappshandlande efter jobbet. Hade bara köpt till min lillasyster (eftersom hon är den som är lättast att köpa till) och en halv present till miss Jansson innan det. En grej som jag vet att hon vill ha fast hon aldrig tänker på! Haha, nej nu ska jag sluta.. Den är inte ens så speciell som jag har fått den att låta, jag lovar. Så bli inte besviken M! En kul grej bara. Liksom. I alla fall, så har min bror också lite julklappar under granen (som inte är framme än, så de ligger under min säng sålänge) som är från mig och Matildas julklappar är klara de med så vid hennes namn kan jag sätta en (jul)bock på listan! Bara jag som tycker att den där meningen blev knasig? Haha, spela roll.

Vad gjorde jag mer igår? Jo, hämtade ut mitt efterlängtade Rock By Sweden-armband. Men tro det eller ej: Jag öppnade bara lådan, inte själva påsen! Ska nämligen slå in det till mig från mig. Haha, det är galet hur töntig är jag ibland.

Sitter just nu på jobbet och gör ingenting. Låter typ som att vi aldrig har något att göra här, men det är inte sant! Väntar på att dagen ska gå fort, men när man inte gör annat än väntar går tiden extremt sakta. Så det här kan ta ett tag. När jag slutar kommer mamma och hämtar mig, så ska vi åka till Lovisas skola för att kika på deras Lucia uppvisning. Mysigt! Därefter blir det hem, en powernap om jag är trött, The Vampire Diaries sen Idol för hela slanten. JAY SMITH VINNER IKVÄLL, FÖRSTÅR NI?!!

Okej, nu när jag läser igenom allt är ju hela inlägget helt knas. Men men, orkar inte skriva om det. PUSS


höhö

Stackars lilla paket! Hata, hata, hata Örebro! Haha, kul tjej.


andra advent

Min uppdatering är älskvärd, inte sant? Nej men jo såatte. Vad har jag att säga? De visade Prinsen Av Egypten på 5:an i förmiddags, en av mina favoritfilmer som liten och jag har inte glömt bort varför. Exakt lika bra som jag kom ihåg den! Tecknat växer man aldrig ifrån, tycker jag.

Andra advent är det ju idag också. Men konstigt nog har jag inte så mycket julkänslor än. Brukar oftast ha det vid den här tiden.. Kanske har med åldern att göra? Haha. Har påbörjat min julshopping lite smått, har ungefär två och en halv julklappar inhandlade. Men vet vad de flesta vill ha i alla fall, alltid något ju! Så känner att jag är ute i god tid för en gångs skull. Dock kommer det säkert sluta med att jag springer runt på stan i sista minuten samtidigt som resten av Västerås.

Här nedanför är min julklapp till mig själv. Kommer inte direkt bli något jag bara använder vid fina tillfällen.. Utan så ofta som möjligt, eftersom det egentligen var lite ganska mycket för dyrt för ett armband. Men vad gör man inte? Så sjukt fint.


gillar

Gillar att VIK vann med 4-0 mot Troja/Ljungby igår!!

Däremot så gillar jag inte min huvudvärk. Inte heller att det är så sjukt kallt här på jobbet att vi sitter med halsdukar och jackor på oss. Och hur illa jag tycker om kylan ute ska jag inte ens gå in på. Roligt inlägg! PUSS

RSS 2.0
Min profilbild