Feel this

Idag på religionslektionen tog vår lärare med oss till domkyrkan. Det var väldigt intressant måste jag säga. När vi var klara där så kilade vi vidare till stan och gick runt en stund innan jag och Matilda gick och lunchade på Vivaldi. Och ett ord: MUMS! Sen gick vi runt och kikade i några timmar till. Sprang på Hanna  inne på Vero Moda (hon var alldeles ensam så hon fick sällskap av oss, gulliga som vi är) där jag la undan ett par snygga jeansleggings som jag ska köpa imorgon.



48 days left

Imorgon är det dags för skola igen. Har inte varit där på hela 6 veckor eftersom paktiken har pågått i 5 veckor och så påsklovet där emellan. Kommer kännas jättekonstigt att vara tillbaka igen, men längtar efter att få träffa alla fina vänner igen! Det är läskigt nära till studenten nu alltså.. 48 dagar. Det är ingenting ju. Vill inte. Inte än. Vill inte ifrån tryggheten. Skrämmande.


Jag älskar oss!


Raka maka fon

Ville bara säga att jag är frisk nu. Eller ja.. Nästan i alla fall. Klockan är nu 21.43 och jag är dödstrött. Har vilat hela veckan och det tar ju på krafterna! Nej då, men att vara sjuk tar på krafterna. Har lock för öronen hela tiden, så irriterande. Sängen nu, dansa lite från mig ikväll. PUSS


Tänk så fel vi hade hörrni.. Haha!

Update: 18 stycken som har gått med nu faktiskt, lite kul tycker jag.

Stereo Love

Orkade en lektion med treorna idag. Sen svimmade jag nästan. Men nu mår jag lite bättre, så imorgon ska jag försöka orka hela dagen. Trodde aldrig att jag skulle säga detta, men jag saknar faktiskt skolan. Vill egentligen bara spendera så mycket tid som möjligt med min underbara klass. Saknar dem. I söndags var det ju precis 2 månader tills vi tar studenten. Kan inte förstå hur fort tiden har gått.. Helt sjukt galet. Hemskt och roligt på samma gång. Usch nej, ska sluta tänka på det för stunden.

Den här bilden får representera hur kul jag har haft idag. Längtar till den 29:e april.. Då får jag gå till tandläkaren igen. Haaahahaha!


Sick

Det här suger, jag hatar att vara sjuk. Och bara för att jag är det, så är det världens finaste väder ute. När jag är frisk igen kommer det spöregna, lovar. Men ska i alla fall ut en sväng med hunden snart, så lite får jag njuta av värmen. Alltid något. Har fått en underhållande timme idag, tittade på de nya avsnitten av How I Met Your Mother och Gossip Girl. Resten av dagen ska jag väl ägna åt att fortsätta svälja rakblad, hosta sönder halsen och nysa varannan sekund. Glad tjej.



When nothing goes right... Go left.

Cut

Hetaste bilden på länge, mums!!


Studentkryssning

Åker jag + ca 3000 andra studenter på idag. Så. Sjukt. Taggad. Kommer bli så awesome, väntar mig inte annat. Nu ska jag nog lägga mig tror jag och fortsätta med packningen igen när jag vaknar. Sådana där smågrejer man behöver på morgonen som fattas i min väska. Så att ni vet liksom.


Om cirka 19 timmar; ALL IN!! PUSS

Fan..

Jag skulle ju inte bli lurad idag! Men det blir lätt så när Rebecca är en duktig aprilskämtare och jag är en av världens mest lättlurade. Tänk om biljetterna faktiskt hade varit slut, då hade det inte varit så kul att skämta om längre. Haha!
Just nu sitter jag och tänker på hur mycket jag vill ha sommar. Vart är du värme? Jag vill även ha tisdag, för då är det studentkryssning som gäller.

Kommer förmodligen inte skriva så mycket i helgen eftersom jag ska till både Gävle och Stockholm, så glad påsk på er mina sju läsare! Haha, skulle nästan kunna räkna upp er sötisar.

Ett varmt sommarminne:


RSS 2.0
Min profilbild