Try dodging all the douchebag guys

Min nya "tagga-låt", blir på sådant sjukt bra humör av den!



every teardrop is a waterfall

Sitter just nu och nördar med min laptop. Ska ta mig till duschen snart, därefter packa ihop lite saker (vilket påminner mig om att jag måste klura ut min outfit tills imorgonkväll redan nu...Crap) och sedan ta mig ner på stan och möta upp Matilda som slutar vid 22. Blir en liten sleepover hos henne. Myyysigt. Imorgon väntar stan, hårfärgning och partyyyy!

Ett ord: Underbar.


I bet it sucks to be you right now

So when I think of the time that I almost loved you
You showed your ass and I saw the real you

Thank God you blew it
Thank God I dodged the bullet
I'm so over you
So baby good lookin' out



Egypten 2011

Känner mig brunare än någonsin! Så freeesht. Haha. Flagnade i hela ansiktet i onsdags, var mindre snyggt.. Såg ut som en pannkaka, typ. Jämnade ut sig som tur var! Kanske skulle ha skrivit att vi bokade en resa till Egypten för några veckor sedan? Det är i alla fall där jag har befunnit mig den senaste veckan. Och det var helt underbart, allt ihop.

Förutom att sola och bada hann vi med att äta kamel och fick ett certifikat på det, rida kamel (som visade sig vara en dromedaaar vid namn Willy, a.k.a Mange), sparkat till en korall med långa vassa taggar (har taggarna kvar i foten), simmat och snorklat bland massa fina koraller och kameler (nej, jag skulle skriva fiskar) b.la. Doris ur Hitta Nemo men ingen Nemo, ätit alldeles för mycket god mat och druckit goda drinkar (all inclusive, man måste ju utnyttja det) så nu blir det vatten och bröd resten av semestern, typ. Vad mer? Gjorde en hennatatuering på handleden för att känna efter om jag trivs med det, fick massa krumelurer på fingrarna också även fast jag sa att jag inte ville det.. Jättesnyggt, not. Tur att jag har lyckats skrubba bort det mesta av det hehe. Gått runt på basarer, köpt en jätteäkta LV-väska och plånbok. Haha, töntig jag är. Mycket mer än så hittade jag inte (därför är shoppinghumöret på topp nu). Åkte även taxi ut till Senzo Mall, en galleria där man slapp allt prutande och flirtande. För OM jag blev trött på det. "I want to marry it, 500 camels" Marry it?! Flickan som kallades det, eller? Antar att det bara var på skoj, men var rätt tröttsamt. I alla fall, där fanns normala butiker som man är van vid. Men inte hittade jag mycket där heller, lite smycken bara. Ska inte klaga, är nöjd ändå! Vi passade även på att äta på McDonalds, bara för att liksom haha. Och vilka menyer sen! Tar man en plusmeny här i Sverige är de ändå långt ifrån så stora som en vanlig meny var där, haha. Trodde jag inte faktiskt. Jag och mamma köpte ett varsitt badlakan där också med McDonalds M:et, pyramider, kameler och så vidare på för ca 60 kr. Haha löjligt men lite kul ändå tyckte vi.

Hm, tror det var typ allting faktiskt. Eller ja, de största händelserna i alla fall. Det roligaste var snorklingen, helt klart. Sååå sur över att jag inte hade en undervattenskamera, hade varit häftigt att ha bilder på fiskar som vi är vana att se i akvarium. Nästa gång ska jag ha en sån!! Nu får ni en bildbomb. Kommer lite mer bilder snart, kanske.










Undulater fanns det i en stor bur i en lekpark utanför våra rum.










Min coola syster


Vacker moské!









En städare som stod och chillade i sina röda kläder. Trädgårdsarbetarna var gröna och mekanikerna (?) var beiga.




En söt liten gosig kissemiss








Min kompis Willy Mange Dromedar




Lite mat, notera hur mycket ketchup de slängde med.








RSS 2.0
Min profilbild