Så göra vi när vi krossar Örebro..

IGEN! Så jäkla härligt, enormt glad!


Matilda tog sitt körkort idag! Grattis fina du!! Vad gör hon? Nu kör hon! Fy fan vad du ska få gå upp varje morgon och skjutsa mig till jobbet. Haha, nejdå! Men ska däremot bjuda henne på mat ikväll, snäll som jag är. Blir väl en del bilåkande också antar jag ;)

Just nu sitter jag på jobbet och glor, väntar på att någon robot ska rulla in.. Men nejdå, ingenting kommer. Så får nörda lite här så länge. Ska nog kika lite på Nelly, hehe.. Tröjan jag la upp i förrförra inägget ska jag åka och hämta ut också. JAAA, Matilda det kan vi göra! Haha! Nu orkar jag inte skriva något mer, känner att det börjar bli massa onödigt snack. PUSS

take one, action!

Somnade halv 9 igår, så idag är jag pigg! Och vet ni vad? Inatt bokade mamma in en weekend i London till mig, Matilda, henne och Anna. Hur kul?! Och ikväll blir det ännu ett kärt besök i ABB Arena för att se VIK krossa Örebro, allt jag har att säga for now. PUSS!



23/11

Usch, tror aldrig att det har varit så jobbigt att ta sig upp ur sängen som det var imorse. Låg i en hel timme och bara "tio minuter till", i vanliga fall brukar jag bara snooza en gång. Skulle behöva gå och lägga mig redan klockan sju för att vara pigg när jag går upp, men då får man ju ingen fritid alls. Okej, jag går och lägger mig vid åtta vissa kvällar.. Hehe. Sova är väl min fritid.

Igår följde jag med Matilda till Gruvegårds på en teorilektion. Hade sprängande huvudvärk så det var tur att han som pratade var rolig! Då har man kommit igång liite då. Fick även skjuts hem av henne sen, första gången jag åkte med henne. Var inte rädd.. Inte alls, ehe.. Skoja, du var suuuuperduktig gumman! När jag kom hem la jag mig och kikade klart på Harry Potter 2, tittade på ettan i söndags. Ikväll blir det trean, imorgon fyran, torsdag femman tänkte jag säga men nej.. För då är det HOCKEY! VIK-Örebro, åh vad jag längtar. Hata, hata, hata Örebro!

Nu är min rast snart slut, ciao!

Jay Smith!!

Åh, så skönt med helg! Kikade på Idol igår, och vad faaaan?! Hur kan Jay vara så sinnessjukt otroligt bra? Satt bara och gapade i sängen. För er som missade det (Matilda, förstår att Harry Potter var megasuper bra men detta måste du titta på!!) kika här under. Kan bara hålla med Laila, bästa framträdandet hittills i denna säsongen. Spelar ingen roll hur många gånger jag tittar, får rysningar varje gång.




Och så får jag INTE glömma Olle, även han är min favorit. Amazing!

Tonight I'm not takin' no calls, cause I'll be watching hockey!

Sitter på jobbet, slutar kvart över treeee. Har lunch så ska nog ta en skön powernap, det går faktiskt trots alla ljud runt omkring. Så trött är jag. Men jag får faktiskt ta och sluta vara trött och tagga till istället.. För om sju (!) timmar börjar årets match i ABB Arena. Nämligen VIK Hockey-Leksand. Vad jag har läst kommer arenan att vara fullsatt, I like it! Så nu är det bara att ladda och längta. Och ikväll: KROSSA!!!

I söndags var vi förresten och kikade på lägenheten, ser riktigt mysig ut alltså! Första januari flyttar vi. Jag är egentligen sugen på att flytta hemifrån, men det får helt enkelt bli lite senare.

Och igår tog jag bort resten av tandställningen, Hollywood-smile nu! Hehe, nedå. Men riktigt fint blev det! Är så nöjd. Sova en liten stund nu, natti natt.

Obsession

Vad kul det var att få träffa bror min igen. Synd att det blir så långt mellan gångerna, men nu ses vi ju till jul igen.. Och det är ju inte så långt kvar!

Skorna satt perfekt, de svarta var förvånansvärt sköna. Tacka vet jag platån! Och väskan är mums den med. Just nu sitter jag och funderar på om jag ska ta mig till gymmet och svettas lite, har varit där två gånger sedan jag fyllde på det.. Inte bra. Hittade en gymbarometer på Friskis sida och om den stämmer in så ska det inte vara så mycket folk där vid den här tiden. Fan, hittade en godispåse. NEJ, nu kilar jag!!


Glömde ju att visa..

Den här lilla söta påsen som mamma kom hem med till mig från Chicago i onsdags. Trots att det var kolsvart i mitt rum när jag gick och kikade vad det kunde vara för något, så kände jag igen påsen direkt. Innehållet var ännu finare, men det får ni inte se. Hihi. Tack, tack, tack mamma!! Love you.

Tre plus denna fredag är att VIK vann med 4-2 mot Tingsryd, plus att det faktiskt är fredag.. Så det blir det andra plusset. Det tredje plusset är att jag ska kika på The Vampire Diaries nu. Morgondagens plus är att jag ska hämta ut mina paket och sedan besöka min saknade bror i Gävle. Varje dags minus: SLASK. Plus en sista sak: Puss!


waiting for tonight

Sitter på jobbet och väntar på material, ganska segt. Men men, om åtta timmar är det hockey.. Det håller mig vaken!

she was spending money like it was going out of fashion

Rubriken stämmer in. Börjar starkt fundera på om jag kanske ska lugna ner mig med shoppingen nu. Hehe. Köpte en ny vinterjacka idag (supersnygg), ett par sammetsleggings och har två paket att hämta ut som innehåller skor.. Och inget par av dem är vinterskor (som jag egentligen behöver), så jag måste köpa det också. Beställde även hem en Sveaväska imorse, som jag har velat ha hur länge som helst. True story! Duktig tjej. Nej, nu får det räcka för ett tag framöver. Ni är mina vittnen!

Fan, det är ju jul snart.. Så länge höll det. Ha-ha!

 


Jag emigrerar

Okej, snö är jättemysigt.. När man är inne eller när det inte blåser storm! Det var hemskt att komma ifrån jobbet idag. På vår avdelning är fönstrena ganska undangömda, så jag hade ingen aning om att det var alldeles vitt ute. Och så fort det kommer snö på vägarna blir trafiken kaotisk, så det tog ungefär en timme att komma hem. Om det snöar såhär mycket nu, tänk då i januari när den riktiga vintern börjar! Vad ska SJ ta sig till? Ha-ha. Ne, men seriöst.. Jag emigrerar om denna vintern blir likadan som den förra. Nu ska jag sluta gnälla och gå och duscha sedan sova istället. Godnatt!

Just ja!! Måste bara tacka mina söta nära och kära för de fina presenterna jag fick! PUSS


Confident

Oj hehe.. Råkade visst beställa hem ett par skor från Kenzas höst/vinterkollektion. Nej, råkade faktiskt inte! Var ett par månader sedan jag såg att dessa skulle komma nu i början av november och det var kärlek redan från den stunden. Så om ett par veckor eller tre sitter de på mina fötter!


365 dagar till systemet!

Så många dagar har jag kvar, för idag fyller jag 19 år. Grattis mig! Det är ju inte såå långt kvar, hehe. Så hur ska jag spendera denna dag då? Först och främst ska jag börja fixa mig lite, sen ska jag bege mig till pappa. Vi ska åka och köpa lite smått och gott till kvällen sen hem dit igen och bli lite firad. Därefter ska jag hem till mamma (som fortfarande är i Chicago, miss you juuu!) igen, svida om till min vita klänning och allt sådant, för att sedan kliva in i dimman med fina vänner. Dock inte alltför långt in, eftersom jag ska upp och jobba imorgon. Men det tänker vi inte på nu.. ALL (HALF?) IN!


close to close

Jobbar på söndag förmiddag istället, passar mycket bättre. Nu har jag varit på stan och köpt alldeles för många presenter till mig själv.. Fyy! Beställde ett par skor igår också, om jag kommer kunna gå i dem? Det visar sig allt! Annars är de väldigt fina att titta på.. Hehe. Hörs!


Åh du Shayne Ward.. Om du bara visste hur mycket du berör mitt hjärta!


this i promise you

Jaha, då fyller man 19 år imorgon då. Känns ganska sjukt att "bara" ha ett år kvar till systemet. Problem nummer ett är att jag kanske kommer behöva gå upp fem imorgonbitti och jobba till nio ungefär.. Men äh! Bara att fortsätta sova när jag kommer hem igen, ladda om batterierna och köra lite förfest hos mamma med vackra människor för att sedan kila ner till Pluto och White Night. Problem nummer två är ett typiskt, väldigt vanligt i-landsproblem som (speciellt) vi tjejer ofta har.. Vad tusan ska jag ha på mig?! Så otroligt svårt att hitta något snyggt men enkelt vitt... Får väl kolla ihjäl mig efter jobbet, innan jag ska hem och städa ihjäl mig. Bara att hoppas att jag lever imorgon!


yeeey

Jag fick ett fint samtal precis när jag hade gått från jobbet idag. Jag kommer få fortsätta jobba!!!! Är väl sådär lite lagom glad just nu. Köpte en svart klocka för att fira lite, hehe. Det var nog allt jag hade på hjärtat. PUSS

RSS 2.0
Min profilbild