Jet lag

Åh, så bra! Har så svårt att förstå att jag faktiskt har sett Simple Plan live. Vill se dem igen!!



rubrik

Sådär ja, igår beställde jag äntligen mig en iPhone 4. Bäst för mig att jag trivs med den nu. Men det tror jag att jag kommer göra.

Nu är min fråga hur i hela friden jag kan vara trött?! Gick och la mig kl. 20.00 igår, ÅTTA NOLL NOLL! Har alltså sovit i nästan 10 timmar, men är trött ändå. Vad är det för fel på mig? Haha. Sjukt mycket att göra på jobbet nu också (wow!), så inte får man vila heller. Men ja ja, ska icke klaga. Ska på någon kartläggningsintervju när jag slutat, sen ner och träna med miss M. 

Typiskt min humor...

Det var en gång 2 gafflar som flög, men plötsligt störtade dem.
-Varför?
För att gafflar inte kan flyga....

Hollywood hills

Slänger väl upp en till då, bara för att. Sunrise Avenue är ruskigt bra!


get you

Gillade inte den här låten när jag hörde den i Eurovision, men nu har jag fastnat för den. Ungefär lika töntig text som Popular, men båda är bra ändå. Haha. Och med risk för att låta jättetöntig så är han ju inte så tråkig att titta på heller, precis som Saade. Ja, jättetöntig lät jag..

Men videon är dock.. Inte lika kul. Haha!




humor på hög nivå


friday I'm in love

Älskade veckodag. Den som säger "Äh, det är snart måndag igen!" till mig idag åker på en rak höger. Typ. Nej då, men nästan! Har sagt det förut men jag säger det igen, det är helt galet hur fort veckorna går. Vecka 26-28 har jag semester, det är om ca 5 veckor. Längtar!

Idag ska jag ner på stan och kika efter present till pappa som fyller år imorgon. Så graaattis i massor om jag inte hinner skriva något inlägg imorgon! ♥ Släpar med mig Matilda också minsann, mh mh!


klant.se

Jag är så sjukt klantig. Har världens största blåmärke på smalbenet efter att ha skrapat/slagit emot en jäkla lastpall förra veckan. Ingen vacker syn ska jag tala om för er, så jag tackar vädergudarna för att jag slipper visa mig i shorts just nu. Och idag lyckades jag slicea upp toppen på min tumme. Skönt! Kan knappt smsa, tur att jag har touch! Nog gnällt om det. Puss hej.

don't stop believing

Hade en jättebra helg. Utgång med mina tjejor på Pluto i fredags (blev inge dansa till sista låten här inte, kroppen sa ifrån hehe). Får bli längre nästa gång! Och i lördags följde jag med ut till stugan och chillade. Grillade kyckling och tittade på Eurovision. Köpte även mina efterlängtade jordgubbar, mums! Tycker låten som vann var fin, men såå tråkig. Saade borde ha vunnit, för vi hade faktiskt det bästa bidraget.

Men så slutade den såklart piss. Tittade på två períoder av hockeymatchen, sen gick jag och la mig. Var skapligt glad eftersom det stod 1-1 då. Allt kan ju hända i hockey. Men tydligen hände ingenting, i alla fall inte från Sveriges sida. Fick ett sms av Rebecca där det stod att det stod 6-1 till Finland. Skriver väl som alla statusuppdateringar på Facebook lydde, vad fan hände? Ja ja, vi kan väl inte göra så mycket annat än att nöja oss med silver. Men fan också!!

what are words?

Dagens.. Nej veckans låt! Helt sjukt fin.


en del av min lilla etta








the lazy song

Oj oj oj, ska sova vilken sekund som helst. Var på bio igår med min älskade kusin Marika. Fast Five såg vi, och oh my god.. Så otroligt bra film! Att jag ska gifta mig med Paul Walker hade jag nästan glömt bort, men nu kommer jag ihåg!

Idag har jag jobbat. När jag slutade kom Matilda och plockade upp mig, tjockade i oss varsin pizza sen slocknade vi någon timme, haha. Sociala tjejer! Och nu ska jag slockna igen, natti natt!


Typ såhär har jag känt mig hela dagen idag. Sjujävla chill låt för övrigt.


summerburst

Biljetter köpta! Den 4/6 kör vi Marikaaaaaaaaa!



This ain't a love song, this is goodbye

Helgen är som vanligt välkommen. Nu är jag trött, supertrött. Blir att titta på Twilight som börjar på ettan om cirka 23 minuter, därefter sova. Imorgon väntar stugan, hoppas att solen skiner. Puss


I've been lost, I've been losing
I've been tired, I'm all hurt and confusion
I've been mad, I'm the kind of girl that I'm not
I'm going down, I'll be coming back fighting
I may be scared and a little bit frightened
But I'll be back, I'll be coming back to life
I'll be coming back to life



tusan också

Hur snygg är den inte i vitt?! Är jag tvungen att prenumerera på Apples nyhetsbrev? Tydligen. Usch, fy och blä vad sugen jag är på att bara klicka hem den på dirren. Så är den min om ca en vecka. WHYYYYY???? Haha okej, nu överreagerar jag kanske. Men vad sur jag blir. Priset ligger på 5.995:- för den med 16GB, utan tillbehör. Hade lovat mig själv att vänta tills i sommar, men tror inte jag kommer orka göra det. Kan nog stå ut till nästa lön i alla fall, det är om tre veckor... Men tänk om den är slut då dååå? I-landsproblem.se/ja. Järnspikar också. Ni ba: Eeeeh okej, störd tjej? Nu ska jag sluta tänka på mobiler och titta på Gossip Girl. Kan jag väl drömma lite om Chuck Bass istället. Neheeee, nu vill jag inte drömma om honom heller. För han var bara tvungen att vara dum i det här avsnittet?! Geek? Om jag är.


110502

Uuh, ville aldrig att den här helgen skulle ta slut. I lördags träffade jag Rebecca en sväng på stan för att lämna ett par väskor till henne som jag ville bli av med. Fick kladdkaka och grädde som betalning, en perfekt deal om ni frågar mig! Impulsköpte även en tanfärgad skinnjacka. Jag menar 250 spänn, vem kunde motstå? Inte jag! Efter det drog jag till Jocke på lite Valborgs-firande. Vi var även till Djäkneberget och kikade på majbrasan, men efter cirkus tjugo minuter ville folket tillbaka igen. Jag med, kallt var det. Tog en taxi hem runt fyra och det första jag gjorde när jag kom hem var att diska (?!). Haha, normal är jag.

Men så igår fick jag höra att min brors kväll inte hade slutat lika bra som min :( Såå glad att du mår bra nu ♥

Har för övrigt varit sugen på jordgubbar hela helgen. Har jag fått det? Nääe. Har jag köpt det? Nääe. Blir det bättre av att jag tjatar? Nääe. Nu har vi fika, så ska ta en kopp varm choklad innan jag fryser ihjäl. PUSS!


RSS 2.0
Min profilbild