110328

Gillar att måndagar går så fort, det betyder att världens tråkigaste tisdag kommer snart och att den är över fort den med. Sen är det bara onsdag och torsdag kvar (helt-okej-dagarna), därefter kommer den älskade fredagen. Då kommer det en hög fina människor till mig på förfest, sen bär det av ner på stan till Silk där September ska sjunga. Inte dåligt ju!

Men innan dess måste jag fixa en hel del till i lägenheten. Jag är typ.. Stamkund på Ikea nu, men trots det har jag inget Family-kort än.. Dåligt av mig! Nu har jag i alla fall bytt ut de extremt fula knopparna som satt på köksluckorna, vilket lyft det blev! Haha. Dammsög i lördags och moppade igår.. Dammade, diskade och så vidare också, så nu är lilla ettan skinande ren. Nu ska bara gardinstänger + gardiner upp, min spegel, lampor.. Och lite andra saker fixas. Ska även försöka hitta ett köksbord och stolar. Låter som att jag kommer ha att göra i alla fall! Färga håret ska jag också göra.. Och hitta en klänning, wish me luck...

PUSS


--

Can you really forgive, if you can't forget?



monday

Har haft en riktigt bra helg. I fredags kom Matilda över och gjorde mig sällskap. Vi kikade på Flickan Från Ovan, åt ostbollar, chips och skrattade i massor. Mys! I lördags tvättade jag.. Sedan kom mamma, Lovisa och vovven och hälsade på. Bjöd dem på världens mest svårlagade rätt, tacos! Haha. Eller ja, hunden fick inget.. Bara hundmat. Haha.

Hämtade ut en supersnygg tröja i lördags också, älskar den grönblåa färgen på den. Det passar så bra till svart hår, tänkte jag skriva.. Sen kom jag på att jag har en utväxt som skrämmer livet ur folk (alltså mig). Måste färgas snart! Trött är jag också, så det blir en tidig kväll ikväll. Imorgon tar jag nog cykeln till jobbet om gatorna tillåter det, är så trött på att gå. Haha. Nej, nu har jag en vit robot här att sätta på lite saker på. PUSS!


my living room

Okej, det blev ingen sneakpeek direkt.. Nu ser ni nästan allt, förutom min lilla datorhörna och byrån. Har dock flyttat runt på lite saker, och lagt till! Är snart klar och är redan supernöjd. Då kommer det nog en riktig bild.

What else? Jo, lagade precis till en megagod korvstroganoff. Inte så svårt, jag vet.. Men jag är stolt ändå, måste jag säga. Trodde jag nämligen inte att jag kunde. Öh, ah.. Har ingenting mer att säga. Puss!






grrr

Woho, nu har jag äntligen en byrå att lägga alla mina kläder i! Pappa var snäll och skruvade ihop den åt mig igår. Så nu försvinner de sista kartongerna, skönt! Just nu går vardagsrummet i svart, vitt och rosa.. Men kommer lägga till lite andra roliga färger så fort jag hittar kuddar i de färgerna jag vill ha.. Vilket jag gjorde just precis nu på H&M Home. Jaa, men det är lugnt. Snart går jag väl i back.. Hehe, nej då. Men pengarna går åt som smör i solsken har jag konstaterat. Igår handlade jag på Ikea för hela 2222 kr (haha, rolig summa).. Fast i och för sig fick jag både en datorstol, ett skrivbord (det jag har nu är så sjuukt stort), byrå, durkslag och ett diskställ för de pengarna. Och det är ju riktigt bra. Jag gillar Ikea, som sagt. Ska nog lägga upp en liten sneak peek på vardagsrummet sen när jag kommer hem. Vill ni se hela får ni titta förbiiii.

Vid 7 ska jag ner på stan och möta upp miss Matilda för att dra till Solarieöarna i sisådär 24 minuter. Behövs alltså. Nej, nu är min lunch snart slut så ska väl avrunda här då, puss!


1-2!!

VIK vann mot Leksand igår, på bortaplan (igen!!). Eftersom det "bara" blev ett poäng mot dem hemma i måndags, känns det extra skönt att det blev 3 pinnar denna gången. En sak som suger dock, är att vi ligger på samma poäng som dem. Och att Mora vann över Almtuna igår suger lite också.

Idag ska jag få Matilda på besök hemma hos mig. Blir pizza och en massa prat. Mys! Ska även få hjälp av pappa med min dator, nätaggregatet ska kopplas in (vet jag precis hur man gör, hehe).

Vad mer? Jo, min soffa är typ världens mysigaste. Skulle sätta mig och kika på ett avsnitt av Bones (42 min) igårkväll runt 9, vid 12 slet jag mig därifrån. Kan tänka mig att jag kommer somna där många gånger. I alla fall på fredagkvällarna, haha. Bilder ska jag ta också, men det får bli sen. För nu har jag cirkus fyra kartonger med kläder står (måste verkligen ha en byrå nu!!). Nej, nu ska jag sova en liten stund, dödstrött. PUSS

110309

Det är roligt att komma till jobbet och inte få jobba. Det funkar väl i en timme eller två, men efter åtta timmar blir man lite smått uttråkad. Det var igår det, nu har vi suttit här i snart en timme och vet inte om vi får jobba. Hm, fast egentligen ska jag inte klaga. Tjäna pengar på att göra ingenting.. Jag ska inte klaga!

Igår åkte jag, pappa och Maggan ut till Hälla för att jag skulle köpa köksbord + stolar. Men jag bestämde mig för att jag ville kika lite inne på Nordik innan det. Där hade de soffkalas, som de så gulligt kallade det. Det första jag ser är min drömsoffa, i precis den prisklassen jag tänkt mig (allt annat jag tittat på kostar alldeles för mycket för lilla mig). Efter noga övervägande bestämde jag mig för att jag ville ha den. Då frågar han som hjälpte oss om vi hade sett skyltarna ovanför. Nej, det hade vi inte. På dem stod det att vid köp av soffa får man 20% av soffans värde i presentkort, jag fick alltså 1000 kr. Så en vit, gosig matta fick jag med på köpet. Snacka om bra deal, woho! Äntligen, så länge som jag har sagt att jag vill ha en divansoffa. Så idag ska vi åka och hämta den, dubbelwoho! Behövs bara pimpas till med lite färgglada kuddar så inte hela rummet blir helt svartvitt. Har nämligen svart tvbänk, svart soffbord och svart skrivbord. Haha, eller ja.. Mörkmörkbrunt är det. Och byrån jag ska köpa har samma färg. Vilket leder oss till mitt lilla I-landsproblem. Jag hoppas att alla mina kläder kommer få plats i den, för annars har jag ingen aning om vart jag ska göra av allt. Kan väl likagärna ha på mig jobbkläderna hela tiden, haha. Tur att jag har ett ganska stort förråd nere i källaren, där får saker-jag-inte-vet-vart-jag-ska-ha-någonstans stå. Åh, vill komma i ordning nuuuu!

Nej, back to wor.. Nothing. PUSS!


110307

Om det jag precis läste är sant så måste jag först av allt få jag skratta av mig lite. Hahahahahaha. Andas. Hahahahaha! 10 minuter senare. Nu är jag klar. Vissa människor är fan inte riktiga alltså, på riktigt! En människa som var så bra, visar sig vara raka motsatsen. PÅ ETT PAR DAGAR?! Jag blir så trött. Nej, så nu ska jag koncentrera mig på det viktigaste som finns. Mina älskade vänner, min familj, min lilla lägenhet, hockeyn (det lilla som är kvar av den) och mitt jobb. Så det så!

Har sovit hela två nätter i lägenheten nu. Jag överlevde! Haha. Känns så konstigt, men ändå så skönt. Nu vill jag bara komma i ordning fort, fort, fort! Så jag kan ha en liten inflyttningsfest sen, hihi.

Nu ska vi göra en sak som vi gör ganska ofta här på jobbet, nämligen vänta. Denna gång till klockan 14.00, det är om två och en halv timme?! Holy crap, kommer ju somna trettioelva gånger. Förhoppningsvis får vi gå tidigare. Fast egentligen behöver jag pengarna, men men.. Efter det ska jag halvspringa hem (därför jag vill sluta tidigare, så jag slipper stressen) och fixa mig för att sedan gå upp och fira Maggan som fyller 25+25. Grattis!! ♥ Sedan ska jag ta mig till ABB Arena för att kika på lite VIK-Leksand. Vinner vi denna gången? Klart vi gör!

Just nu sitter jag och tittar på vad jag ska ha för kanelpaket (kanalpaket skulle jag skriva) och har fastnat för ett totalpaket från Canal Digital. 57 kanaler. Om jag har förstått det hela rätt så är de första tre månaderna gratis, sen ligger engångskostnaden på 894 kr och därefter 324 kr per månad. Det blir 3888 kr på ett år, bindningstiden ligger på 15 månader och det är 14 dagars uppsägningstid.. Så det tål ju att tänkas över. Hehe.

Och just ja! Ska köpa en ny dator nu i veckan, förhoppningsvis. Har inte haft egen dator sen innan midsommar, hur har jag klarat mig? Haha. Sjujävla långt inlägg det blev. Titta, nu blev det lunch också. PUSS

moving out

Har ingenting att säga.

Idag flyttar jag hemifrån, det kommer ta ett tag att förstå. Hej

RSS 2.0
Min profilbild