James Cameron..

..Vet verkligen hur man gör en fantastisk film. För wow! Igår fick jag och mina tjejer äntligen se denna otroliga film. Vill bara se den igen och igen. Precis som med Titanic, kommer jag nog kunna titta på denna många gånger utan att tröttna.

Vad hände mer igår? Jo, jag gick till Gina och köpte väskan (hihi) och sen åkte vi till Björnön för att filma lite. Det gick bra, men det blev så otroligt kallt att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Ett tag trodde jag att jag skulle bli tvungen att amputera mina tår, så kallt var det. Imorgon fortsätter vi igen! Har inte så mycket mer att säga så..


Fuck this, I'm going to Pandora!


Fireflies

Vårt projekt började på allvar den här veckan. Och det har inte direkt varit en bra början för oss. Skulle ha filmat hela den här veckan, men kommer inte komma igång med det förrän imorgon. Krångel med manus, kyla, stuga och så vidare. Så nu blir det till att jobba effektivt tills på tisdag så vi får ihop vår skräckfilm.

Köpte även ett par nya skor till våren för några dagar sen.. Oops I did it again, typ. Men hallå, 99 kronor.. Vem kan motstå det? Och imorgon blir den här snyggingen nedanför min, min, min! Tänkte köpa den idag men tvekade. Och nu kan jag inte förstå varför jag gjorde det, precis en sådan jag har letat efter ju! Fanns ungefär 5 stycken kvar idag, så jag ber till gudarna att de finns kvar imorgon. Nu ska jag kika på The Vampire Diaries, en av höjdpunkterna på fredagar.

Just ja! Varje gång jag har tvättat håret har jag funderat på vad mitt nya schampoo luktar.. Och idag kom jag på det, Bacardi Razz! Onödig information, men var bara tvungen att säga det..


Little girl turning eighteen..

..I fredags!! Förlåååt för att jag inte skrev någonting om det här Rebecca, men du klarade dig ändå va? Verkade som så i alla fall! ;) Det blev ett gäng tjejer som drog till Silk för att fira den numera stora flickan. Hade jättetrevligt även om mina skor dödade mig efter ett tag (förlåt älskade fina skor, men det gjorde ni faktiskt..) Men vill man vara fin får man lida pin, heter det väl. Måste också ge ett stooort grattis i efterskott till min lilla lillesyster som fyllde 8 år, även hon i fredags. Fikade här hemma igår och nu har jag ätit sötsaker för flera år framöver, typ. Kommer antagligen bli ännu fler tandläkarbesök nu.. (HAHAHAH! Förlåt, ska verkligen sluta) Och inte vet jag om jag kommer få tid att kila till gymmet någonting denna veckan heller.. Happ, får väl rulla fram då.... "Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram" Seriöst inlägget blev helt plötsligt.. Hehhh :P!!




Keep my guard up constantly
Stop this pain from piercing me
Now I don't know how, how to put it down
I wish I was that brave

1, 2, 3!

Titta, våra gulsvarta pojkar vann! GLAD TJEJ.


Jag skrek åt en gangster i min bil för att jag är så cool

Fick se vårt nya schema idag och dra mig baklänges vad glad jag blev. Två mumsiga sovmorgnar och inte mer än två lektioner varje dag, ibland mindre. Vad kan jag säga? Jag älskar det. Och med så mycket tid över hinner jag ju dra till tandläkaren varenda dag, eller hur Johanna? Hahaha, var bara tvungen! Vet att du skrattar nu.. Det gör jag i alla fall. Ikväll kommer Troja/Ljungby på besök i ABB Arena, får väl se om våra gulsvarta killar kan lyckas vinna. I sure hope so!

Just ja, här är en liten bild på mina skor, eller ja.. En av dem. Och ja, jag har bleka fötter, måste ju matcha snön förstår ni väl!

120110

All I can do is be me, whoever that is



Heh

Okej, skulle tydligen inte till tandläkaren imorgon.. Min tid var på torsdag, fast det måste jag boka om för jag kan inte då, viktiga lektioner. HAAAAAHA!

Hm.. Egentligen vill jag bara ha det överstökat så jag får gå dit igen, och igen.. Och igen! Seriöst, värdelösa inlägg. Men jag har tråkigt. Ska jag nog ta och lägga mig faktiskt, börjar skolan om 12 timmar.

BLÄ

Now I'm pissed. Jävla tandregleringsklinik och flytta till centrallasarettet!!! VARFÖR I HELVETE VAR DET NÖDVÄNDIGT FÖR?! Då blir man tvungen att åka ända dit varannan dag när man ska besöka äckelstället. Seriöst, var det inte liiite smartare att ha kvar det på stan? Har i och för sig vetat det här ett tag, men kom på att jag ska dit på tisdag.


Ursäkta mitt utbrott. "JAG ÄLSKAR TANDLÄKARBESÖK, HIHI". Vad då? Om jag är ironisk? Näe, inte alls! :):):) Nu ska jag trösta mig med att äta en av våra goda chokladbollar som vi gjorde i lördags.

Efterblivet inlägg för 6/1

Min bror fyllde nämligen hela 20 år då, grattis grattis grattis! ♥ Var och hälsade på honom i hans nya lägenhet uppe i Gävle.. Lagom avundsjuk jag blev, vill också! Men du har verkligen lyckats Markus, jag är en stolt lillasyster.

Fredag (idag):
Den här dagen började inte riktigt sådär jättebra, det var kallt och ja.. Kallt! Men efter cirka 1 timme i skolan blev det stan med Matilda och Rebecca och därifrån fick en tröja och ett par svarta pumps följa med mig till gymmet sedan vidare hem. Känns så skönt att ha kommit igång nu, duktig tjej *klappar mig själv på huvudet*.

Tre i rad

Bilden säger allt, mhmm! Imorgon drar jag och fixar ett gymkort, nu jäklar ska det bli förändring.


2010

Jag ska inte skriva någon årsresumé, det orkar jag faktiskt inte. Det har varit kryssningar, Jan Johansen, Örebroresa, firat att 18 år av mitt liv har gått, en krogendebut, Leksandsresa, jul och nyår. Ett bra år för att göra den långa sagan kort! Allt (det mesta) som har hänt står med här i bloggen vet ni. Nu ska jag fortsätta kika på Star Wars, kan inte göra annat än älska de filmerna! Anakin is going bad.. :(


Jag har i alla fall några nyårslöften:
Skaffa gymkort (+ börja träna såklart)
Minska ner på det onyttiga


Öh, ja.. det där var två i alla fall!


RSS 2.0
Min profilbild