Love

Att titta på skor är en av mina favoritsysslor.. Speciellt en tråkig söndag som denna! Hittade två par riktigt snygga. De vänstra är från Asos och de högra från Scorett. Om jag vill ha dem? Oh ja.



Värdelösa söndag

Vad är det som är bra med den här dagen egentligen? Det kan lika gärna bli måndag direkt efter lördag.. Eller nej förresten, helst inte. Hm, tur att vi bara har Rörlig bild och Artist & Producent imorgon. Håller ni med om att det här inlägget blev ganska meningslöst? Whatever.

There's nothing else I can say, eh eh, eh eh

Smile, you're on candid camera


True Blood

Att jag ska titta på premiären av True Blood om ca 24 minuter kanske inte var helt otippat. Jag menar.. Twilight (film + böcker), Being Human.. Jag kanske ska ta och gifta mig med en vampyr? Ja, om han var lika charmig och beskyddande som Edward Cullen är förstås. Skämt åsido. Men vilket äventyrsrikt liv man skulle leva! Hm, vilken fantasi jag har.. Fast mänskliga killar är ju riktigt charmiga de också, får nog hålla mig till dem! Ha-ha.


Ont

Är det bara jag som tycker att det här vädret är är deprimerande? Märks att hösten är på väg.. Finns både fördelar och nackdelar med det.

Var tvungen att kila iväg tidigare från svenska-lektionen idag, skulle ju till tandläkaren. De satte fast små gummisnoddar mellan tänderna och fy fan vad ont det gör att bita ihop nu. Men men, vill man vara fin får man lida pin heter det väl. Det blev för övrigt ingen spinning idag, jag får kompensera det med några extra hantel-övningar, knäböj och situps ikväll innan jag går och lägger mig. Känner att jag har fått in en rutin nu, duktigt Daniela!

Lemon

Fick precis ett sms av Matilda där hon skrev att Fanta Lemon är tillbaka i Sverige! Bästa nyheten jag har fått på länge. Ha-ha nej då. Men den är ju så underbart god. Blir till att köpa en sån så fort som jag ser en!


Red nails

Jag sov nästan 12 timmar inatt, men jag är trött ändå.. Hur är det möjligt? Dagen var i alla fall allmänt seg. Jag och Matilda hade helt glömt bort om vi valt historia eller inte. Det visade sig att vi inte hade gjort det, så en håltimme kommer vi få stå ut med varje tisdag. Men sovmorgon till 10 på fredagar när alla andra har historia.. Vem klagar? Inte jag i alla fall!

Jag sitter just nu och tittar på OC, har målat mina naglar röda och drack precis upp mitt te.. Var längesen jag drack det så hade glömt bort hur gott det faktiskt är! Nyttigt är det ju också. Two and a Half Men börjar om några få minuter så ska lägga mig och kika på det istället, skratta behövs just nu känner jag.. Börjar 09.30 imorgon, klockan 14.00 ska jag till tandläkaren och efter det blir det lite spinning med Matilda. Fint! Dags att påbörja det nyttiga livet? Stämmer.

Just like a tattoo

Okej, nu har jag bestämt mig. Jag ska önska mig en tatuering av pappa.. Tänkt mycket på det nu och insåg att jag verkligen vill ha en. Låg och funderade inatt när jag inte kunde sova och kom tillslut fram till att jag vill ha ett litet hjärta på handleden. Snyggt och sött på samma gång!

Lite större än denna, den blev ganska liten.. Och mycket jämnare också förstås.
Men klaga inte, jag gjorde den faktiskt med vänster hand!

Thoughts

Åt precis sommarlovets sista måltid.. Snart ska jag ta sommarlovets sista dusch, sedan titta på sommarlovets sista film. Och det här blir sommarlovets sista inlägg. Så där kan man hålla på ett bra tag, men det ska jag inte göra.

Jag kan inte direkt säga att jag är taggad inför att börja skolan igen. Däremot längtar jag efter alla söta flickor och pojkar man får träffa varje dag. Alla glada skratt som klingat i uppehållsrummet, allt prat på lektionerna och långa stunder i matsalen. Man saknar det ju, speciellt jag som har gjort nada ungefär hela lovet. Shit, om jag låter såhär nu.. Hur kommer jag då låta när vi tar studenten? När vår tid tillsammans faktiskt är slut.. Nej Daniela, tänk inte på det nu. Det är ju trots allt ett tag kvar. Nu gör vi de sista månaderna till de bästa!


1, 2, 3 count to the beat

22/8

Nej, jag har inte skrivit fel datum i rubriken.. Det här inlägget skulle jag egentligen ha skrivit igår, men hade fullt upp så hann inte med att blogga. Så..

Grattis världens bästa mamma!
Glad över att du tyckte om armbandet, jag ska inte sno det.. Lovar ;)

Förnyelse

Bloggen ska naturligtvis inte se ut som den gör just nu. En header ska dit och så är det lite andra små saker som ska fixas. Kände för lite ändring.. Slutresultatet blir förhoppningsvis någorlunda fint. Tycker den ser rätt bra ut hittills.. Men det kanske bara är en inbillning?

Idag blev det förövrigt stan en snabbis. Köpte en present till mamma som fyller år imorgon, jag försökte faktiskt välja ut något som jag inte kommer sno av henne var och varannan dag. Lyckades jag? Nja.. Jag ska försöka hålla tassarna borta.

Dear brother

Nu är det så att min bror har kommit in på Creative Computer Graphics vid högskolan i Gävle, vilket betyder att han kommer flytta från älskade Västerås i början av nästa vecka. Jag kan ju säga att det kommer kännas konstigt att inte ha honom i samma stad längre. Men jag vet att du kommer att klara dig otroligt bra, det är jag säker på. Jag är så stolt över dig.
Grattis, grattis, grattis!


 Lova att du kommer hit när jag fyller år.. Och när jag tar studenten!

DBA

Jag har inte tagit mig tid att lyssna på alla deras låtar, men nu satte jag mig och lyssnade igenom hela albumet ordentligt. Hur bra är de inte då? Texterna, rösterna.. Allt. Wow! Har varit besatt av "Losing You" sen ett bra tag tillbaka, men nu fastnade jag även för denna. Återigen: Wow.


Presentfunderingar

Var hos pappa igår och han frågade vad jag önskar mig i present.. Jag sa att en Audi R8 skulle bli helt perfekt. Det var ett skämt dock och jag funderade vidare. Efter ett tag kom jag på att man kanske ska önska sig en tatuering, men jag är rätt osäker än så länge. Om jag bestämmer mig för att göra en, så vill jag ha den på ett lagom diskret ställe. Nacken eller foten är två av ställena jag funderar på. Hm, får fundera vidare på det..

Nu ska jag gå ut med hunden, när jag kommer in igen ska jag bara ligga i min säng och tycka synd om mig själv. Jag har nämligen världens jobbigaste mensvärk. Man bara älskar att vara tjej ibland, ellerhur?

Fly with me


The Voice '09

Några sköna låtar, en tårgasattack, 4 onda fötter, ett tågproblem och några högljudda onyktra respektlösa killar senare, var jag och Rebecca äntligen hemma. Jag kan ju berätta att tårgasen inte var den skönaste känslan jag har haft i mitt liv, men nu vet man hur det känns också. Blir något att berätta för sina barn och barnbarn. Ha-ha. Men trots allt hade jag en otroligt rolig kväll, så tack till lilla R ♥ Jag har inga bilder därifrån, så ni får kika in på hennes blogg (hon är länkad där nere). Hon lägger säkert upp några!

En väldigt charmig bild på mig får ni se i alla fall.. Höhö

The Island

Sitter och tittar på The Island som går på kanal 5 nu. Efter ungefär 5 minuter kom jag på att jag redan har sett den, men kollar ändå. Riktigt bra faktiskt! Och de är ju för jävla snygga båda två.

Imorgon bär det av till Stockholm med Rebecca för The Voice 09. Förhoppningsvis hinner vi med sista tåget hem. Lugn mamma.. Jag ska inte sova kvar på någon parkbänk, jag lovar! Ha-ha.


Kärlek stavas skor

Hej, vill du bli min? :$ Som sagt.. Skor och pengar önskar jag mig i födelsedagspresent!

Taste it

Hot as a fever, rattling bones
I could just taste it, taste it
If it's not forever, if it's just tonight
Oh, it's still the greatest, the greatest, the greatest


Hade inget bättre att skriva just nu. Sex On Fire är ju trots allt en av mina favoritlåtar. Och förresten så kommer jag nog inte orka göra om bloggen idag, har noll fantasi.

Kissekatt

Jag fattar inte att skolan snart börjar.. 12 dagar, sen är det dags igen. Om jag är taggad? Hm, den saken kan ju diskuteras. Har blivit så fäst vid att kunna göra.. Eh, ingenting om dagarna. Men jag har i alla fall bestämt mig för att jag inte ska ligga efter i något ämne nu. Jag måste verkligen sluta skjuta upp saker och ting hela tiden, det är bara 3:dje och sista året kvar nu. Hold on!

Imorgon ska jag försöka att ändra bloggens utseende, från grunden. Wish me luck typ, jag är inte något proffs i Photoshop direkt.. Jag har förövrigt börjat fundera på vad jag ska önska mig i 18-års present.. Skor? Hehe. Nej då, men jag har faktiskt ingen aning.. Eller vänta, nu jag kom på värsta grejen: Pengar! Ma-ha!

Sitter och leker med lite bilder som jag tog för rätt så länge sedan, har ingenting bättre för mig.. Det ger mig lusten till att fotografera. Satsa på MVG i fotografisk bild B-kursen kanske? Stora förhoppningar, men tror att jag ska ha det som mål i alla fall.



Gropen

Idag blev det lite mer sol och bad. Följde med Matilda, hennes pappa, Lisen och Anna till Gropen. Jag hade glömt bort hur fint vattnet är där ute, man är ju van vid Mälarens brungula grumliga färg.. Hm. Men skönt var det allt att få komma ut i det fina vädret. ♥

Nu ska jag bara sitta här och vänta tills klockan blir nio, då börjar nämligen Being Human. Love it!



Kvällens låt: Backstreet Boys - Straight Through My Heart (Soldier Down)

Om igen

Jag blir glad av den här låten, så bra!


7/8

Jag, mamma, Anna, syster och vovven tog en sväng ut till Ängsö för sol och bad idag. Och bortsett från den där olyckliga olyckan på hemvägen sen (ni kommer förstå när ni ser sista bilden) så hade vi en jätteskön dag. Är detta underbara värdet här för att stanna? Hope so. Jag blev i alla fall lite brunare.. Eller mindre blek kanske man ska säga!





Var du tvungen att springa ut mitt i vägen? Dumma sötis, sov gott. Vi hade tur som klarade oss, det kunde ha gått riktigt illa.. (Bild lånad från Google)

6/8

Nu är jag hemma efter några timmars trädgårdsarbete.. Är jättevarm så ska hoppa in i duschen så fort som möjligt. Efter det ska jag ha en skön filmkväll, The Hangover (Baksmällan) sen Ice Age 3 ska jag kika på. Gotta love moviestream.se!

Och vet ni? Om 3 månader fyller jag 18 år! Hihi, inte långt kvar nu.

4/8

Idag tog jag mig tid och städade mitt rum lite. Packade upp en kartong som stått ända sedan vi flyttade in, vilket var rätt längesen.. He-he. Har även kollat på en massa OC-avsnitt, det funkar ju alltid. På torsdag ska jag klippa gräsmattan och rensa ogräs med min bror i farmor och farfars trädgård. Tjäna lite pengar, nice!

Men nu däremot ska jag titta på en film som heter Keith, Jesse McCartney spelar en av huvudrollerna. Den verkar vara bra så hoppas att den är det också.

3/8

Idag blev det ännu en grillstund hos Rebecca, för att "avsluta" sommarlovet lite. Och vad passar då bättre än att umgås med världens bästa tjejer? Precis. Det var lika mysigt som vanligt! Vi längtar inte alls till 16/10 va? Nä, inte alls. Bara väldigt mycket.


2/8

Idag klockan 17.00 är det ispremiär, så då befinner man sig återigen i kära ABB Arena. Can't wait! Det var allt jag hade att säga just nu, hörs kanske senare.


1/8

Redan första augusti.. Helt sjukt vad fort tiden går. Har precis lockat mammas hår, hon ska iväg till en vän vilket betyder att jag blir ensam hemma ikväll. Ska laga lite mat, äta choklad och titta på Armageddon. Så otroligt fin film, grinade lagom när jag såg den sist och det kommer jag utan tvekan att göra denna gången med! Ha en trevlig kväll ♥

RSS 2.0
Min profilbild