29/3 - Sweet colors


+ en turkos t-shirt


Vill ha! :( Kul att man inte får något sommarjobb.. Suck.

29/4

Glömde nämna i inlägget jag skrev igår att vi ska till Stockholm snart igen. Men denna gång blir det bara vi som har Rörlig bild/Ljud som åker. Vi ska nämligen på en videomässa, och det ser man fram emot!

28/4

Hade första delen i nationella idag.. Engelska uppsatsen. Vågar inte ens tänka på hur det gick, känns som att det blev helt fel.. Massa grammatikfel och så. Men det är ju skönt att ha det gjort i alla fall, hur dåligt det nu än gick.

Imorgon på Rörlig bild lektionen ska vi flima lite till. Vi håller på med ett program om de nya GB-glassarna. Vi ska testa  på hur de smakar, vad de tål osv. Riktigt kul faktiskt! Det är vid sådana tillfällen man inte kan göra annat än att bara älska skolan. Nej, jag förstår inte ens själv att jag precis skrev det där.. Men det är sant! Slutar ju redan vid 11.10 imorgon som vanligt, så det blir stan för min och M's del. Förhoppningsvis hittar man lite nya kläder, även smycken behövs! Och skor.. Igen.

Förövrigt har jag kommit till avsnitt 11 på säsong 3 på One Tree Hill. B to the est! Dessvärre har jag inte tid att titta mer  på det idag, för nu måste jag så fort som möjligt få min skönhetssömn. En sak till bara.. Har sådan ångest över att jag inte tog min joggningsrunda idag, nu när jag väl är frisk drar jag inte ut ändå? Skärpning Daniela, skärpning! Måste hitta tillbaka till motivationen, och det är fort. Peppa mig mer än gärna. Puss och god natt på er!

22/4

Jag ska börja skriva ett hyllningstal i retoriken nu. Och jag bestämde mig för att skriva det till min bror, Markus, som tar studenten om inte alltför många veckor. Jag är så stolt över honom. Om jag lägger upp det här får vi se, men skriva ett hyllningstal till honom.. Det vill jag göra.

Har kollat One Tree Hill ungefär hela dagen.. Jag kunde ju vara lite känsligare och gråta lite mer. Men sådan är jag, haha! Nu ska lägga mig i sängen och kika på Grey's Anatomy, sedan sova (förhoppningsvis inte hosta). God natt underbaringar!



This is heaven to no one else but me..


21/4

Sitter i skolan just nu, har håltimma till 14.30 och klockan är nu 12.37. Ganska segt om man säger så. Jag vet inte hur länge till jag orkar vara kvar här med tanke på hur sjuk jag är (igen).. Trött är jag också eftersom jag har legat och hostat ungefär hela natten. Stannar jag kvar här så somnar jag på retoriken, garanterat. Men vi får se hur jag gör.

Igår började jag kolla på One Tree Hill från början. Har bara sett några få avsnitt förut men aldrig riktigt tänkt på hur bra det verkligen är. Så nu har jag laddat ner alla avsnitt (innan det blev olagligt!) och har hittills arbetat mig igenom 6 avsnitt på första säsongen. Bara 5 säsonger kvar nu då ungefär! Men som Johanna sa "Du kommer inte att ångra dig". Och vad jag har märkt av de här avsnitten jag sett nu, så är jag bara förvånad över hur otroligt bra det är. Slår ju nästan The O.C, och är det bra.


19/4


Längesen jag skrattade så mycket!

18/4

Vaknade vid halv ett idag (vilket är aningen för sent) av att solen strålade in genom fönstret. Det gav mig ett leende på läpparna för det betyder att det blir grillning på Lögarängen ikväll. Det tycker vi allt om! Har precis duschat så nu ska jag fixa till mig lite. Uppdaterar kanske senare!

17/4

Vi tänker sällan på vad vi har, men alltid på vad vi saknar.

16/4

Skrattade en massa i uppehållsrummet idag, det är så sjukt kul att dela pinsamma historier. Vår klass är bäst, så är det bara. Annars har dagen varit allmänt tråkig. Tänkte ta en snabbis på stan, men bestämde mig för att vara smart och spara på mina pengar.. Nu ska vi se hur länge det håller!

Just nu sitter jag bara och funderar på hur jag vill att min klänning till skolavslutningen ska se ut, min kära mor ska nämligen sy den. Har bestämt mig för att jag vill ha den figursydd och i grönt.. Tror jag i alla fall. Men det är ju ett tag kvar, så kanske hinner ändra mig. Vi får väl se!

På lördag blir det en myskväll med några från klassen (+ lite annat folk tror jag) på Lögarängen. Det är ju inte helt fel det! Men kan någon bara spola fram tiden till skolavslutningen? Nehe, bara att vänta då..



                                                                D to the amn!!

14/4

Oj vad jag har blivit dålig på att skriva blogg.. Ska försöka bättra mig, he-he. Men kan ju säga att det var otroligt kul på kryssningen och att det säkerligen blir fler gånger vi dansar på "Östersjöns hetaste dansgolv" . M har alla bilder så kan tyvärr inte lägga upp några än. Och om jag känner mig själv rätt så kommer det säkert att bli samma sak med dem som med Stockholm bilderna, att jag inte orkar lägga upp dem.

Påskhelgen har såklart också varit riktigt trevlig med massa mysiga släktingar och god mat (för mycket god mat). Men nu är lovet slut och det är tillbaka till det verkliga livet igen, känns ju aningen segt. Jag är så otroligt skoltrött nu, men jag gör mitt bästa.. Jag ska klara det.



Dreams are for fools, they let you down

9/4

Nu ska jag snart fixa mig, sen åka ner på stan och möta upp Matilda.
13.20 avgår bussen mot Stockholm, underhåll oss gärna. PUSS!


6/4

Har haft lite skrivtorka som ni kanske märker, men nu kan jag meddela er om att det blir kryssning (igen) för min och Matildas del på torsdag. Och jag slår vad om att det blir lika kul som de andra gångerna! Jag och mamma har lite utav en tradition att boka kryssning på lov.. Alltid hennes idé! Hihi puss.

Underbart väder också, undrar varför jag sitter inne. Just nu önskar jag bara att min förkylning + hosta kunde försvinna, så jag kan få börja ta mina joggningsrundor ute i Rönnby spåret igen.. Det är något jag verkligen älskar att göra. Träning och tankestund i ett!

3/4

Idag efter idrottsprovet (som jag faktiskt kunde en hel del på) fick vi äntligen vårt välförtjänade påsklov. Så otroligt skönt, även om det lär bli plugg största delen av det. Nu ska jag alldeles strax fortsätta titta på Troja som visas på 1:an idag, men tänkte bara slänga upp en bild på vad jag inhandlade idag.. Både t-shirten och byxorna köpte jag, som ni kanske förstod. I like it! Förövrigt väldigt charmig bild, he-he. Så, tillbaka till sängen.


2/4

Blev inte så mycket shopping för min del igår, förutom solglasögonen och skorna jag la upp bild på tidigare idag. Så ska ner med M imorgon igen och kika lite mer då. Morgondagen låter ju ganska skön, börjar 11.15 och slutar 12.30.. Vi ska i och för sig skriva slutprovet i idrott, men ändå! Förövrigt kan man inte göra annat än bara älska den här värmen.. Blir till att säga hej till shorts och klänningar så småningom! Lovely

Gårdagens inköp


RSS 2.0
Min profilbild