cash is king

Varje gång lönen kommer in på kontot så sätter shoppingnerverna igång lite extra, varför är det så egentligen? Är just nu inloggad på varje liten sida jag vet och försöker hålla tassarna borta från "klicka-hem" knappen. Det är svårt ska jag säga er, när man vill ha allt och lite till.

Ja ja, skönt med lite ledigt nu. Men bestämde mig för att jobba några timmar på måndag i alla fall. Börja klockan 05.00 och sluta vid lunch. Annars kommer jag ändå sova bort halva dagen, för att sedan vakna och bara: "Faaan, varför jobbade jag inte istället?". Lite extra pengar är inte helt fel alltså. Behövs alltid! Speciellt nu när det är cirkus fem veckor till nästa lön, hehe.

Imorgon ska jag påskstäda min lilla lägenhet, därefter ska jag åka ner på stan och träffa Matilda. Blir till att köpa något fint till min barndoms/skridskoåkningsvän Evelina som fyller 20 år på söndag. Jag som är så partysugen, får alltså äntligen stilla mitt partybegär på lördag! Skönt det.

Nej, nu ska jag fortsätta kika runt på Nelly, Zoovillage, Gina Tricot, Junkyard, H&M osv.. Hehe. Rolig tjej. Efter det ska jag upp till pappa och kika på Pirates of the Caribbean At World's End. Johnny Depp är inte dålig alltså, mh mh mh. Inte Orlando Bloom heller för den delen, hehe. Puss då!

glädjeskrik

JAG ÄR FRISK. WOHOOOO. Eller ja, nästan. Så jag är hemma från jobbet idag också. Men imorgon ska jag dit! Äntligen säger jag bara, behöver lite rutiner i mitt liv igen. Haha. Helt sjukt vad tiden går sakta när man inte gör någonting om dagarna, vilken panik. Nu blev jag partysugen. Lyckat!

Tog precis en lååång dusch, så nu känner jag mig som en vanlig människa igen. Ja, jag har faktiskt känt mig som någon annan varelse de här dagarna. Vad vet jag inte. Nu ska jag ta och titta på gårdagens avsnitt av Big Brother. Beroendeframkallande? Eh ja, om det är! Efter det ska jag ta och städa upp lite här hemma, därefter fixa mig och kila ner på stan och träffa miss Ica Skrapan, also known as Matilda. Mys!

halsplus

Eftersom jag just nu lider, får även bloggen lida lite. Har troligen (som jag trodde det hette när jag var liten) halsplus. Har inte ätit en riktig portion med mat sen i onsdagskväll. Och vart den tog vägen ska jag inte berätta, för allas trevnad. Febern jag fick igår var inte att leka med heller. Lever just nu på youghurt, nyponsoppa och C-vitamin (brustabletter med hallon/tranbärs smak, smakar ljuvligt faktiskt). Nej, fy fan säger jag bara. Det första jag ska göra när jag är frisk är att äta mina chicken nuggets och bearnaisesås, som jag köpte innan jag blev sjuk. Längtar så sjukt mycket efter mat så jag förstår inte själv. Vill bara bli frisk, nu nu nu!!!!!11ettettett

Klago inlägg, ja.

dumma mig

Gulligaste filmen på länge, inte gulligare än Wall-E. Men nära!


----

Och så är jag sjuk då. Ändå tar jag mig till jobbet, smart tjej. Not. Får se om jag orkar stå ut hela dagen imorgon. Värmen verkar i alla fall ha hittat tillbaka till oss igen, vilket är otroligt underbart. Eh, ja.. Puss då.


I finished crying in the instant that you left
And I can't remember where or when or how
And I banished every memory you and I had ever made

/,.-.

I'm giving up I know for sure
I don't wanna be the reason for your love no more
Bye bye
I'm checkin' out
I'm signin' off
Don't wanna be the loser and I've had enough

Don't wanna be your fool
In this game for two
So I'm leavin' you behind
Bye, bye, bye...



Ska sluta vara så jäkla blåögd.....

mhm

Ah, jag gillar min uppdatering. Hade superdupertrevligt i fredags, som väntat! Lyssnade dock bara på fyra låtar av September sen sa tröttheten ifrån. Och är inte direkt en sådan där person som gillar att trängas bland folk där den ena är svettigare än den andra, får typ panik.. Så därför blev det hemgång. Men riktigt trevligt var det i alla fall!

Ah, vet inte riktigt vad jag ska säga. Ska tvätta, haha. Puss

RSS 2.0
Min profilbild