tristess x10

Min lilla dator är på uppdatering så sitter just nu vid mammas och tråkar. Känner mig riktigt handikappad utan min egen. Har verkligen stört tråkigt.. Och när jag har tråkigt så tänker jag. Som fan. För tillfället har jag tankarna kring kära MP07, jag har fortfarande inte fattat att vi inte ska tillbaka i höst. Känns hemskt faktiskt. Snacka om humörsvägningar, he-he. Nej fy fan, nu räcker det. Ska spela The Sims istället. Vill vara en sim, där man har någon som sköter ens liv åt en.

:(((


Jag vill ha dig, är det så jäkla farligt?

Ciao

Öh.. När jag tänker efter har jag faktiskt inte så mycket att skriva, så vet inte varför jag gör ett nytt inlägg. Men drar väl snart ut till Björnön som sagt, och vädret ser ut att bli fint hela veckan. Kanske man får lite mer färg då! Vill bara försvinna ännu längre bort egentligen, men det går ju inte. He-he. Ha en fin midsommar mina söta vänner!


You can lead a heart to love, but you can't make it fall

Sunday

Söndagar är alltid så sega, men ska i alla fall göra lite trevliga saker idag. Först ska jag ner på stan och köpa en rosa vattenpistol inför ett vattenkrig som vi ska ha på fredag. Och efter det ska jag över till farmor och farfar och äta. Imorgon ska jag följa med pappa och gänget ut till Björnön och vara där tills på lördag eller något sådant. Skönt att komma ut lite och inte bara sitta inne vid en dator. Nu ska jag packa lite, puss!

En bild på mitt fina plakat, hihi!

Remember Me

Okej.. Jag borde skaffa mig ett liv. Eller ett jobb (hör av er snart då!!!) så jag får någonting vettigt att göra om dagarna. Nu ska jag titta på film igen, Remember Me blir det denna gång. Har rätt höga förväntningar på den. Kanske borde göra om min blogg till en filmblogg? Äh, jag älskar film, gör väl de flesta. Nu är den klar om 10 sekunder!

Uppdatering: Extremt fin film!!! (!!)


Dear John

Fantastiskt bra film, grät nog i alla fall hälften av den.. Men å andra sidan är jag otroligt känslig, haha. Channing Tatum i mitt hjärta alltså!


Har jag något mer att säga? Jo just ja, intervjun igår gick bra. Hon skulle höra av sig om det blir något. Så håll gärna alla tummar ni har för min skull, tack!

Nr 1

Hej, jag tycker om dig och du är min. Du står hos min pappa nu, men du ska snart få komma hem till mig. Var inte rädd. Du ska få ett namn också, lovar. Ha-ha. Kul tjej. Vilka värda inlägg jag skriver känner jag.


Pride

Var hos tandläkaren idag och imorgon ska jag på en jobbintervju!! Känns så konstigt, men så bra! PUSS

Studenten 2010

Hela gårdagen kändes som en dröm. En dröm som man blir sådär ledsen av att vakna uppifrån, att inte få avsluta drömmen och därefter sätta den på repeat. Från det att vi satt hela B-klassen hos Hanna på champagnefrukosten, till det att vi stod helt nervösa i aulan i väntan på att få springa ut.. Och till sist det att vi stod och hoppade på vårt otroligt fina flak. Alltihop kändes som en sådan dröm. Att se allt folk nedanför oss stå och le och klappa händerna när vi åkte runt igenom stan, att vara på ett sådant litet utrymme med några av de bästa personerna jag vet.. Det var det roligaste jag har gjort i hela mitt liv. Sådan jäkla speciell känsla. Finns inte ord som kan beskriva det jag känner  just nu, det känns så tomt.. Jag vill ingenting hellre än att komma tillbaka till skolan i höst, eller ännu bättre: Redan på måndag! Hur kunde den där tryggheten man har haft försvinna så snabbt? MP07, tack för att ni har gjort tre år av tolv till de bästa. Tack för att ni är ni: Roliga, underbara, fantastiska flickor och pojkar. Jag älskar er.

Och tack, tusen tack för allt fint jag fick i present. Jag är otroligt tacksam. Det märktes nog på mina tårar också kan jag tänka mig. Jag älskar er allihopa.



"As we go on we remember
All the times we had together
And as our lives change, come whatever
We will still be friends forever"

05:10

Har varit vaken i en timme nu, med 4 timmars sömn bakom mig. Om jag är trött? Näe. ALL IN BOYS AND GIRLS, IDAG TAR VI STUDENTEN!!!

Hjälp..

Det är verkligen på riktigt nu. Sköljde precis ur min hårfärg. Ska upp om cirka 7 timmar. Jag är taggad!! Hinner inte skriva mer nu. PUSS


Just ja.. Varför fan hade jag fått för mig att 15 cm är en decimeter?! Störd tjej.

JAG TAR STUDENTEN IMORGON!!!!!! MP07 I MITT HJÄRTA!!!!

Sån där rubrik

Igår: Östra Holmen med världens finaste klass och alla myggor. Har 5 myggbett på samma ställe på axeln, skojar inte.
Idag: Händer det ingenting, vill helst spola fram dagen
Imorgon: Brännboll mot lärarna (they're going DOWN!)
Torsdag: Lunch med lärarna därefter fixa lakan och vagnen (!!)
Fredag: Det var någonting speciellt då.. Men vet inte riktigt vad. Hm, studenten kanske? Det var något med klassen i alla fall.. He-he!

Kära vädergudarna..

Fin, fin finaaaa smycken valde jag ut. Tre stycken blev det och jag älskar dem!! Bild får ni väl kanske se om en vecka när jag får dem. Hihi. Vi tog en fika på Espresso House efteråt också. Och jag hatar vanligt kaffe ska ni veta, men tycker däremot att cappuccino är helt okej. Och den som de hade där med vanilj i var nog det godaste jag druckit någonsin i varm dricksväg. Snacka om att han i kassan levde upp till det han sa när vi frågade om de hade glass.. "Näe, men vi har stans godaste kaffe".


Låt det bli så, snääääälla? Ska be varje kväll. (Litar på er nu SMHI, så hoppas fan att ni har rätt)

En vecka kvar

Sen är allt slut. Vill bara att det ska vara en dröm, att jag vaknar upp snart och tänker "Åh, det var bara en dröm, jag går fortfarande i tvåan". Men så är inte fallet, nej. Utan jag tar studenten om en vecka och jag kan inte alls förstå det.

Idag ska jag ner på stan med min farmor. Ska få välja ut ett smycke som studentpresent, hihi. Mamma ringde igår och var inte alltför diskret, "Vad har du för klassbetecking?" Svarade: "MP07B", så hör man pappa upprepa det i bakgrunden "MP07B!". Okej, det är verkligen på riktigt. Börjar förstå det nu när jag skriver. MY GOD. I alla fall, efter turen på stan ska jag ta en 24-minuterstripp till Kreta. Fint det. Undra om man ska ta klänning? Får nog bli det faktiskt, så otroligt skönt väder ute. (Skriver man så? Ute? Brukar ju inte vara olika väder inomhus.. Haha, whatever!) PUSS FINA NI

MP07!!!!

Kommer aldrig glömma gårdagen, för den var bäst. Kan titta på vår dans hur många gånger som helst, får rysningar varje gång. Vi är bäst. Vi ägde dem allihopa. Ni är bäst! Enough said.

Oh, like it like it. We'll do it like a truck.
MP07, TJALALALALAAAAAAA!

RSS 2.0
Min profilbild